Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-04-25 14:28:46 +0300 Η Mattel παρουσιάζει την πρώτη Barbie με σκολίωση!

Η Mattel παρουσιάζει την πρώτη Barbie με σκολίωση!

Η Mattel παρουσιάζει την πρώτη Barbie με σκολίωση! 470 900
Η πρώτη κούκλα με σκολίωση είναι γεγονός

Η εκπροσώπηση όλων των παιδιών μέσα από παιχνίδια, ταινίες και φυσικά τα μέσα ενημέρωσης είναι κομβική για τον τρόπο που τα ίδια αισθάνονται. Για το λόγο αυτό και θέλοντας να υποστηρίξει την καλλιέργεια της ενσυναίσθησης και της συμπερίληψης, η εταιρεία Mattel, σχεδιάζει την κυκλοφορία μιας κούκλας που θα έχει καμπυλότητα στη σπονδυλική στήλη και θα φέρει αφαιρούμενο στήριγμα πλάτης. 

Η  Chelsea, η μικρή αδερφή της Barbie, θα βοηθήσει τα παιδιά να εξοικειωθούν με ζητήματα που συνδέονται με την υγεία και την διαφορετικότητα. Για την δημιουργία της Chelsea, η διάσημη εταιρεία παιχνιδιών συνεργάστηκε με τον Dr. Luke Macyszyn, πιστοποιημένο νευροχειρουργό και ειδικό στις σύνθετες διαταραχές της σπονδυλικής στήλης των παιδιών, ο οποίος συμβούλευσε τους σχεδιαστές καθ’ όλη τη διάρκεια της ανάπτυξης της κούκλας.

Η Lisa McKnight, εκτελεστική αντιπρόεδρος και παγκόσμια επικεφαλής της Barbie και υπεύθυνη και για τις άλλες κούκλες της Mattel, ανέφερε: «Πιστεύουμε στη δύναμη της αντιπροσωπευτικότητας και δεσμευόμαστε να δημιουργούμε κούκλες με ποικίλες εμφανίσεις, ώστε τα παιδιά να μπορούν να δουν τον εαυτό τους στη Barbie και τώρα σε μια σειρά με τη μικρή αδελφή της Barbie, την Chelsea».

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας