Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-02-17 12:00:29 +0200 Η φωτογράφηση της Rihanna για την Vogue με τον σύντροφό της Asap Rocky και τον γιο τους

Η φωτογράφηση της Rihanna για την Vogue με τον σύντροφό της Asap Rocky και τον γιο τους

Η φωτογράφηση της Rihanna για την Vogue με τον σύντροφό της Asap Rocky και τον γιο τους 470 900
Στο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue για το τεύχος Μαρτίου φωτογραφήθηκε η Rihanna μαζί με τον ενός χρόνου γιο της και τον σύντροφο της Asap Rocky.

H Βρετανική Vogue φιλοξένησε στο εξώφυλλο της την Rihanna με τον σύντροφό της, επίσης τραγουδιστή Asap Rocky και τον ενός έτους γιο τους. Το αφιέρωμα στην οικογένεια της Rihanna, έρχεται μόλις λίγες μέρες μετά την εμφάνισή της στο Super Bowl, όπου και ανακοίνωσε πως είναι για δεύτερη φορά έγκυος. 

Είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε να φωτογραφίζεται με όλη της την οικογένεια, ενώ παράλληλα μίλησε για την μητρότητα λέγοντας «Όλα αλλάζουν όταν έχεις ένα μωρό, αλλά δεν θα έλεγα ότι έκανε τίποτα άλλο από το να μας φέρει πιο κοντά».

 

Επίσης μέρα στη συνέντευξη αναφέρεται πως ο σύντροφος της ήθελε το πρώτο τους παιδί να είναι αγόρι «Ο Roky ήθελε να μάθει. Ήθελε αγόρι». Στην αρχή έδειχνε να μην έχει προτίμηση, μετά είπε, «Μπα, θέλω αγόρι, είμαι σίγουρος.» Εγώ από την άλλη ημουν απλώς, «Κύριε, σε παρακαλώ, δώσε μας αυτό που θέλει». 

Την ίδια στιγμή αναφέρει πως είναι πολύ ευγνώμων που έχει τον σύντροφό της στη ζωή της, «Είναι σαν να είμαστε κολλητοί φίλοι απλά μαζί με ένα μωρό!».


 

source: British Vogue

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας