Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-03-24 11:28:56 +0200 Μαθαίνουμε να αντιμετωπίσουμε τους φόβους μας μέσα από ένα βιβλίο Πρόταση βιβλίου: "Φόβοι. Φίλοι ή εχθροί;"

Πρόταση βιβλίου: "Φόβοι. Φίλοι ή εχθροί;"

Πρόταση βιβλίου: "Φόβοι. Φίλοι ή εχθροί;" 470 900
Μαθαίνουμε να αντιμετωπίσουμε τους φόβους μας μέσα από ένα βιβλίο

Περνάμε πολύ χρόνο στο σπίτι; Eυκαιρία να κάνουμε με το παιδί μας μια βουτιά στο κόσμο των συναισθημάτων μαζί με μπογιές και καλή διάθεση.

Τα βιβλία της σειράς ΤΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ της Filliozat Isabelle (μετφ. Παπαδιά Πελιώ) που ανακαλύψαμε στις Εκδόσεις Παπαδόπουλος θα βοηθήσουν τα παιδιά να αναζητήσουν, να αμφισβητήσουν αλλά και να απαντήσουν σε ερωτήσεις, ιδέες και αντιλήψεις που τα αφορούν. Πώς; Η Ιζαμπέλ Φιλιοζά και η ομάδα της έχουν τελειοποιήσει τον τρόπο: Μέσα από πολύπτυχες δραστηριότητες και εκπλήξεις, συμβουλές και παραινέσεις, προσφέρουν το ιδανικό πλαίσιο ώστε το παιδί να ανακαλύψει και να μάθει παίζοντας.

Η πιο τελευταία μας επιλογή είναι το βιβλίο "Φόβοι: Φίλοι ή Εχθροί;" όπου το παιδί καλείται να αναγνωρίσει τους φόβους του, να τους αξιολογήσει, να δει πως αντιδρά σε αυτούς και στη συνέχεια να τους χρωματίσει με το δικό του τρόπο. 

"Ποιος δεν θα ‘θελε να είναι ΣΟΥΠΕΡ ΔΥΝΑΤΟΣ και να μη φοβάται ποτέ; Γνωρίζεις όμως ότι ορισμένοι φόβοι είναι ιδιαίτερα χρήσιμοι και μας προστατεύουν, ενώ άλλοι είναι εντελώς άχρηστοι και απλά μας δημιουργούν πρόβλημα;" αναφέρει η συγγραφέας στο κείμενο. 

 

 

  

Σχόλια

Neutral avatar

Οι υποστηρικτές μας