Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2022-06-07 14:17:40 +0300 Η 44χρονη εγκυμονούσα Βολιώτισσα κατάφερε να φέρει στον κόσμο δύο υγιέστατα αγοράκια μετά από έναν τεράστιο αγώνα τόσο από τη ίδια όσο και από το ιατρικό προσωπικό. Οι γιατροί είπαν πως πρόκειται για ένα θαύμα!

Οι γιατροί είπαν πως πρόκειται για ένα θαύμα!

Οι γιατροί είπαν πως πρόκειται για ένα θαύμα! 470 900
Η 44χρονη εγκυμονούσα Βολιώτισσα κατάφερε να φέρει στον κόσμο δύο υγιέστατα αγοράκια μετά από έναν τεράστιο αγώνα τόσο από τη ίδια όσο και από το ιατρικό προσωπικό.

Ένα ιατρικό θαύμα πέτυχαν οι γιατροί του Ομίλου ΙΑΣΩ στο Νοσοκομείο Αθηνών, πριν από λίγες μέρες. Η 44χρονη εγκυμονούσα Βολιώτισσα κατάφερε να φέρει στον κόσμο δύο υγιέστατα αγοράκια μετά από έναν τεράστιο αγώνα τόσο από τη ίδια όσο και από το ιατρικό προσωπικό. 

 

Ο αγώνας της γυναίκας ξεκίνησε από το Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου όπου όμως δεν μπόρεσε να εισαχθεί αφού όλες οι κλίνες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας λόγω της πανδημίας ήταν κατειλημμένες. Για το λόγο αυτό η 44χρονη Βολιώτισσα διακομίστηκε στο Νοσοκομείο της Λαμίας. 

 

Οι γιατροί έκριναν την κατάσταση της εγκύου κρίσιμη και δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως ένα λιποθυμικό επεισόδιο κατέληξε σε εγκεφαλική αιμορραγία, με αποτέλεσμα η ζωή τόσο της εγκυμονούσας όσο και των δίδυμων μωρών να βρίσκεται σε κίνδυνο. 

 

Οι γιατροί του Νοσοκομείου της Λαμίας κατάφεραν να υποστηρίξουν την γυναίκα και η κατάσταση της βελτιωνόταν σταδιακά όμως παρέμενε σε καταστολή.

 

Στη συνέχεια η 44χρονη διακομίστηκε σε Νοσοκομείο των Αθηνών για την καλύτερη δυνατή νοσηλεία τόσο για την ίδια, όσο και των δύο εμβρύων. Η πρώτη νοσηλεία της γυναίκας πραγματοποιήθηκε στη Λαμία στις 16 Ιανουαρίου και εν τέλει στις αρχές του Φεβρουαρίου εισήχθει στη ΜΕΘ του ΙΑΣΩ, στη Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική για παρακολούθηση.

 

Η γυναίκα από τον Βόλο εισήχθει πρώτη φορά σε νοσοκομείο όταν ήταν μόλις 19 εβδομάδων και κατάφερε στις 10 Μαίου, έπειτα από την βοήθεια των γιατρών του ΙΑΣΩ να γεννήσει στην 35η εβδομάδα κύησης με καισαρική τομή δύο υγιέστατα αγοράκια. Και η ίδια αλλά και τα δύο τις μωρά είναι πλέον ασφαλή και χαρούμενα. 

 

Οι γιατροί ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό το ιατρικό θαύμα!


 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας