Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-02-17 15:47:43 +0200 Η φωτογραφία τη βοήθησε να ξεπεράσει την επιλόχειο κατάθλιψή της. Ένα συγγνώμη στην κόρη της για όλες τις αρνητικές σκέψεις και τα συναισθήματα που είχε όταν την έφερε στον κόσμο

Ένα συγγνώμη στην κόρη της για όλες τις αρνητικές σκέψεις και τα συναισθήματα που είχε όταν την έφερε στον κόσμο

Ένα συγγνώμη στην κόρη της για όλες τις αρνητικές σκέψεις και τα συναισθήματα που είχε όταν την έφερε στον κόσμο 470 900
Μία μαμά φωτογραφίζει την κόρη της κάθε μέρα. Αυτός είναι ο δικός της τρόπος να της ζητήσει συγγνώμη για την επιλόχειο κατάθλιψη που βίωσε όταν την έφερε στον κόσμο.

Η Sujata Setia έγινε για πρώτη φορά μαμά πριν από τρία χρόνια. Ο ερχομός της μικρής Aayat ήταν εντελώς αναπάντεχος.

"Ποτέ δεν ήθελα να αποκτήσω ένα παιδί. Το να γίνω μαμά δεν ήταν ένα φυσικό επακόλουθο για μένα. Δεν μπορούσα να συμβιβαστώ με την ιδέα πως μία ζωούλα θα εξαρτάται από εμένα και πως κάθε λεπτό της ζωής μου θα πρέπει να έχω την έγνοια ενός άλλου ανθρώπου"  δήλωσε.  

Λίγο μετά τον ερχομό της Aayat, η Sujata έπαθε επιλόχειο κατάθλιψη.

Σήμερα, τρία χρόνια μετά, η 35χρονη μαμά αισθάνεται ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο! Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, η κόρη της είναι για αυτήν πηγή ευτυχίας και το γελαστό προσωπάκι της σε συνδυασμό με τη φωτογραφία, τη βοήθησαν να ξεπεράσει την επιλόχειο κατάθλιψη.

Η Sujata θέλησε να ζητήσει συγγνώμη στην κόρη της για όλες τις αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα που είχε όταν την έφερε στον κόσμο και βρήκε έναν πρωτότυπο και συγκινητικό τρόπο. Κάθε μέρα, την απαθανατίζει με τον φωτογραφικό της φακό και η κάθε στιγμή έχει καταγραφεί σε ένα πολύ όμορφο άλμπουμ.

Πηγή: dailymail.co.uk

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας