Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-08-29 14:35:32 +0300 Μπαμπάς και γιος κρατούν στην αγκαλιά τους τα δίδυμα νέα μέλη της οικογένειας και συγκινούν τους πάντες. Skin to Skin contact από τον μπαμπά και το γιο!

Skin to Skin contact από τον μπαμπά και το γιο!

Skin to Skin contact από τον μπαμπά και το γιο! 470 900
Μπαμπάς και γιος κρατούν στην αγκαλιά τους τα δίδυμα νέα μέλη της οικογένειας και συγκινούν τους πάντες.

Η παρακάτω φωτογραφία το γύρο του κόσμου και έχει λάβει περίοπτη θέση στο αρχείο του babyspace.gr! 

Μπαμπάς και γιος ξεκουράζονται έχοντας στην αγκαλιά τους τα δίδυμα νέα μέλη της οικογένεια, μεταδίδοντάς τους αγάπη και ζεστασιά. 

Αυτού του είδους η αγκαλιά, θεωρείται ιδιαίτερα ευεργετική για τα μωρά. Η επαφή του δέρματος και το κούρνιασμα δημιουργεί μία αίσθηση ασφάλειας και ζεστασιάς που έχει οφέλη όχι μόνο για την ψυχολογία αλλά και για την υγεία τους. Η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε πέρυσι, πρόσφατα όμως μεταφράστηκε στα Αγγλικά και αναδημοσιεύτηκε από το ΝΙΝΟ birth. Μέσα σε λίγες ημέρες, ταξίδεψε σε όλον τον κόσμο και φυσικά έγινε viral έχοντας αποσπάσει πάνω από 25.000 likes και 16.000 κοινοποιήσεις. 

Με αφορμή αυτό το post, μαμάδες από κάθε γωνιά του πλανήτη μοιράστηκαν τις εμπειρίες και τα συναισθήματά τους. 

"Επί δύο ολόκληρους μήνες είχα τον γιο μου στην αγκαλιά μου ακριβώς έτσι! Γεννήθηκε πρόωρος και με αυτόν τον τρόπο του έδινα δύναμη και ασφάλεια!"

"Μακάρι να μπορούσα να κρατούσα και εγώ έτσι το μωρό μου όταν γεννήθηκε. Το έφερα στον κόσμο στην 31η εβδομάδα εγκυμοσύνης. Ήθέλα να το κρατήσω στην αγκαλιά μου, δυστυχώς όμως έπρεπε να αρκεστώ στο να το βλέπω στη θερμοκοιτίδα."

 

Πηγή: babble.com

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας