Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-09-13 16:41:19 +0300 Το γράμμα μίας μητέρας στο παιδί της μας κάνει να συμφωνούμε και να επαυξάνουμε! Η παιδική ηλικία δεν είναι αγώνας δρόμου

Η παιδική ηλικία δεν είναι αγώνας δρόμου

Η παιδική ηλικία δεν είναι αγώνας δρόμου 470 900
Το γράμμα μίας μητέρας στο παιδί της μας κάνει να συμφωνούμε και να επαυξάνουμε!

Γλυκό μου παιδί,

Ξέρω ότι θέλεις να μεγαλώσεις. Θέλεις ότι βιάζεσαι να μεγαλώσεις και να κάνεις όλο και περισσότερα. Σε βλέπω να αλλάζεις μέρα με τη μέρα. Δεν είσαι πια μικρό κορίτσι, αλλά μετατρέπεσαι σε νεαρή κυρία. Γίνεσαι αυτό το υπέροχο άτομο που νοιάζεται για τους άλλους. Είναι όμορφο πράγμα να το ζεις. Αλλά μη βιαστείς να φύγεις από την παιδική σου ηλικία.

 

Είναι αυτή η όμορφη εποχή όπου ζούμε το θαύμα και την ανακάλυψη. Είναι αυτή η όμορφη εποχή που δεν χρειάζεται να σηκώσεις το βάρος της ενηλικίωσης. Είναι αυτή η όμορφη εποχή. Απολαύστε το. Σιγά-σιγά απόλαυσέ το. Αναπνεύστε όλα όσα έχει να προσφέρει γιατί είναι εκπληκτικό.

 

Θα προστατέψω την παιδική σου ηλικία. Θα την αφήσω να διαρκέσει και να μείνει όσο το δυνατόν περισσότερο, γιατί θα δημιουργήσει τη βάση για όλα όσα θα ακολουθήσουν.

 

Η παιδική σου ηλικία δεν χρειάζεται να αποτελείται από μεγάλες, λαμπερές στιγμές. Τα πιο όμορφα παιδικά χρόνια δημιουργούνται στην απλότητα. Δημιουργούνται από σκαρφάλωμα σε δέντρα, παιχνίδια σε λασπωμένες λακκούβες, γέλια αργά το βράδυ, τσακωμούς με μπαλόνια, σνακ δίπλα στη φωτιά, αγαπημένα παιχνίδια και χουχουλιάρικα βράδια στον καναπέ για μια οικογενειακή ταινία.

 

Η παιδική ηλικία δεν είναι αγώνας για να τερματίσεις πρώτος, γλυκό μου παιδί. Ο στόχος δεν είναι να βγεις πρώτος από εκεί!

 

Ελπίζω να συνεχίσεις σε αυτόν τον όμορφο χορό ακόμα και αφού σταματήσει η μουσική και οι γύρω σου έχουν προχωρήσει. Αν εξακολουθείς να νιώθεις τη μουσική μέσα σου, συνέχισε να χορεύεις. Δεν έχει σημασία τι πιστεύουν οι άλλοι γιατί αγκαλιάζεις την ομορφιά και ζεις τη ζωή με τόση κατάπληξη.

 

Ελπίζω ότι αυτό το θαύμα δεν σβήνει ποτέ ακόμα και μετά το τέλος της παιδικής ηλικίας. Κράτησε αυτή την ομορφιά ζωντανή — ανεξάρτητα από την ηλικία σου.

H μαμά σου.

 

via herviewfromhome.com

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας