Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2022-04-12 15:35:54 +0300 Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι έγκυος!

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι έγκυος!

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι έγκυος! 470 900
Ο σύζυγός μου είπε "Όχι, είσαι έγκυος, χαζούλα!!!" Λοιπόν έκανα ένα τεστ εγκυμοσύνης… και... θα κάνω μωρό.

Η Μπρίτνεϊ  Σπίαρς εδώ και λίγο καιρό δικαιώθηκε δικαστικά και ανακτά σιγά σιγά την ελευθερία της. Ένας από τους όρους που είχαν μπει από τον πατέρα της, ήταν να μην μείνει ξανά έγκυος, οπότε μπορείτε να φανταστείτε την ανακούφισή της, όταν το τέλος της δικαστικής αυτής περιπέτειας συμπίπτει με τα χαρούμενα νέα της εγκυμοσύνης που η ίδια επιθυμούσε πολύ.

 

Η ίδια δήλωσε στην σελίδα της στο Instagram, «Έκανα λοιπόν ένα τεστ εγκυμοσύνης… και… θα κάνω μωρό», έγραψε, εξηγώντας ότι έκανε το τεστ αφού παρατήρησε ότι είχε πάρει βάρος. «Έχασα τόσο πολύ βάρος για να πάω ταξίδι στο Μάουϊ μόνο και μόνο για να το ξαναπάρω. Σκέφτηκα "Τι έγινε με το στομάχι μου;;;" Ο σύζυγός μου είπε "Όχι, είσαι έγκυος, χαζούλα!!!" Λοιπόν έκανα ένα τεστ εγκυμοσύνης… και... θα κάνω μωρό», σχολίασε η διάσημη pop star. 

 

Στην ανάρτησή της επίσης αναφέρθηκε στην ευγνωμοσύνη που νιώθει, στην προσωπική της εμπειρία από την επιλόχειο κατάθλιψη που βίωσε στην προηγούμενη εγκυμοσύνη της και στην προσπάθειά της να αποφύγει του paparazzi. Πρόκειται για το πρώτο παιδί για εκείνη και τον αρραβωνιαστικό της Σαμ Ασγκάρι, με τον οποίο έχει σχέση εδώ και έξι χρόνια και την έχει υποστηρίξει πολύ. Η ίδια έχει ήδη δύο γιούς από τον γάμο της με Κέβιν Φέντερλαϊν. 

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας