Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-04-20 13:41:37 +0300 Μαμά εξομολογείται: "9 μήνες μετά τον τοκετό κι ακόμα δεν έχω επανέλθει"

Μαμά εξομολογείται: "9 μήνες μετά τον τοκετό κι ακόμα δεν έχω επανέλθει"

Μαμά εξομολογείται: "9 μήνες μετά τον τοκετό κι ακόμα δεν έχω επανέλθει" 470 900
Η Jules Theis μητέρα τριών παιδιών που ζει στην Γαλλία μοιράζεται με στον προσωπικό της λογαριασμό τις σκέψεις της για την εικόνα του σώματός της και εμείς ταυτιζόμαστε πλήρως μαζί της.

 

“Είμαι 9 μήνες μετά τον τοκετό και ακόμα δεν έχω επανέλθει. 

Αλλά αυτή η κουλτούρα του “να επανέλθει το σώμα μου από την εγκυμοσύνη” είναι ακόμα εκεί ζωντανή και ακμαία, απλά δείτε διάσημες όπως οι Kardashian/Jenner. Σε κάθε μέσο ενημέρωσης βλέπω πως η φάση των 90s επέστρεψε, χάρη στις ίδιες. 

Και αυτός είναι ο λόγος που οι γυναίκες προσπαθούν με μανία να διατηρήσουν ένα συγκεκριμένο στυλ σώματος, γιατί εμείς σαν κοινωνία δίνουμε χώρο σε αυτές τις διάσημες γυναίκες. 

Εγώ επιλέγω να μην πάρω μέρος σε αυτό. Επιλέγω να αποδεχθώ πως είναι το σώμα μου μετά από τρία μωρά. Απαλό, με δίπλες, ποπός επίπεδος, κυτταρίτιδα, μια πλαδαρή κοιλιά που ακόμα είναι εκεί. 

Απόδειξη ότι τα έθρεψα  και μεγάλωσα το σώμα τους μαζί με το δικό μου. 

Υπάρχουν ορισμένες υπέροχες διάσημες γυναίκες που έχουν αποδεχθεί το - μετά το μωρό - σώμα τους και για το λόγο αυτό μοιράζομαι μέρο του αφιερώματος, από ένα άρθρο του περιοδικού HuffPost εδώ. Ελπίζω για τις κόρες μας αυτό το άρθρο να γίνει ο κανόνας των κειμένων που θα βλέπουμε στα media. Αυτό που θα περιμένουν και οι άλλοι από εμάς. 

Αυτό είναι πολύ πιο σημαντικό από το να τρέξω πίσω στο γυμναστήριο μετά τον τοκετό. Το να τιμούμε το σώμα μας και ότι έχει περάσει είναι όμορφο. Το ότι είναι εντάξει να πάρουμε το χρόνο μας μετά την εγκυμοσύνη.”

Την ίδια στιγμή στην ανάρτησή της παραθέτει λόγια διάσημων γυναικών για το σώμα τους μετά την εγκυμοσύνη. Δείτε κάποια από αυτά παρακάτω!

 

 

Βρείτε τον λογαριασμό της Jules εδώ

 

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας