Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2022-12-06 10:21:04 +0200 Τα Χριστούγεννα έρχονται και το δέντρο βγαίνει... και τώρα με τι το στολίζουμε; Εκμεταλλευτείτε αυτή τη γιορτή για έρθετε πιο κοντά με τα μικρά σας, δημιουργώντας εύκολα και με απλά υλικά τα στολίδια σας για φέτος. 9 υπέροχα στολίδια για να φτιάξετε με τα παιδιά σας αυτά τα Χριστούγεννα

9 υπέροχα στολίδια για να φτιάξετε με τα παιδιά σας αυτά τα Χριστούγεννα

9 υπέροχα στολίδια για να φτιάξετε με τα παιδιά σας αυτά τα Χριστούγεννα 470 900
Τα Χριστούγεννα έρχονται και το δέντρο βγαίνει... και τώρα με τι το στολίζουμε;

Σας προτείνουμε  9 στολίδια που μπορείτε να φτιάξετε όλοι μαζί αυτές τις γιορτινές μέρες και να κάνετε το χώρο σας πιο όμορφο και ζεστό! Εκμεταλλευτείτε αυτή τη γιορτή για έρθετε πιο κοντά με τα μικρά σας, δημιουργώντας εύκολα και με απλά υλικά τα στολίδια σας για φέτος.

Μπορείτε να φτιάξετε τις πιο όμορφες μπάλες με κόλλα ακρυλική, χάντρες, πούλιες, κουμπιά, χρυσόσκονη, σπάγγο, ξυλάκια παγωτού, σπίρτα, τσόχα, βαμβάκι και ό,τι άλλο έχετε στο σπίτι ή μπορείτε εύκολα να βρείτε στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς.

 

1. Μπάλες από σπάγγο

 

 

Φουσκώνουμε μπαλονάκια, τα τυλίγουμε με σπάγγο ή μαλλί, τα αλλείφουμε με ακρυλική κόλλα και τα αφήνουμε να στεγνώσουν - κατά προτίμηση κρεμασμένα ώστε να μην κολλήσουν σε κάποια επιφάνεια. Όταν έχουν πλέον σκληρύνει σκάμε και αφαιρούμε το μπαλόνι. Έτοιμα!

 

2. Μπάλες με χάντρες

 

 

Για αυτήν την κατασκευή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε παλιό στολίδι έχετε με λεία επιφάνεια. Το αλείφουμε με ακρυλική κόλα και αμέσως κολλάμε επάνω τις χάντρες μας – εάν τα χεράκια μας είναι μικρά καλό είναι να τελειώνουμε ένα σημείο και μετά να πηγαίνουμε στο επόμενο καθώς η ακρυλική κόλλα στεγνώνει γρήγορα.

 

 

3. Μπάλες με εφημερίδα ή περιτύλιγμα δώρου

 

 

Ακολουθώντας την επάνω μέθοδο, μπορείτε αντί για χάντρες να τυλίξετε τις μπάλες σας με χαρτί.

 

4. Λάμπες με χρυσόσκονη

 

 

Μην πετάξετε τις καμμένες σας λάμπες! Αλείψτε τες με κόλλα και βουτήξτε τες στη χρυσόσκονη. Ίσως το πιο απολαυστικό και εύκολο στολίδι που έγινε ποτέ.

 

5. Αστέρια από σπίρτα

 

 

Χρησιμοποιήστε χαρτόνι για να κόψετε αστέρια. Στη συνέχεια κολλήστε σπίρτα με ακρυλικά κόλλα για να φτιάξετε το σχήμα της αρεσκείας σας.

 

6. Μπαλάκια με καπελάκια

 

 

Κολλήστε μικρά καπελάκια σε μπαλάκια του πινγκ-πονγκ ή σε μικρές στρογγυλές λάμπες (πχ. Led) και φτιάξτε τους βοηθούς του Άη βασίλη!

 

 

7. Εύκολος χιονάνθρωπος

 

 

Κολλήστε κοθμπιά και κομμάτια ύφαστα ή τσόχα πάνω σε μία λάμπα με στρογγυλό τελείωμα για να φτιάξετε γρήγορους  χιονάνθρωπους. Εάν η λάμπα είναι διάφανη ίσως να τη βάφατε πρώτα λευκή με κάποια υδατοδαλυτή μπογιά (πχ τέμπερα ή ακρυλικό).

 

 

8. Το πιο όμορφο τριγωνάκι

 

 

Χρησιμοποιείστε ξυλάκια από παγωτό, τα οποία έχετε κολλήσει πρώτα από τις άκρες με ακρυλική κόλλα σε σχήμα τρίγωνου για να στολίσετε το δέντρο σας. Διακοσμίστε τα με πολυχρωμα κουμπιά, χρυσόσκονη και χαρτί και φτιάξτε τα πιο όμορφα τρίγωνα που έχουν δει ποτέ.

 

 

9. Διάφανες  μπάλες

 

 

Προμηθευτείτε διάφανες πλαστικές μπάλες από οποιοδήποτε κατάστημα με εποχιακά είδη και γεμίστε τες με βαμβάκι ή μαλλί, χάντρες  και μικρά διακοσμητικά. Οι συνδυασμοί είναι ατελείωτοι!

 

 

Καλή διασκέδαση!

 

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας