Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2022-06-27 13:20:02 +0300 5 δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε με τα παιδιά σας στο σπίτι

5 δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε με τα παιδιά σας στο σπίτι

5 δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε με τα παιδιά σας στο σπίτι 470 900
Ποιος είπε πως ο χρόνος στο σπίτι δεν μπορεί να είναι διασκεδαστικός;

Με τα σχολεία κλειστά για το καλοκαίρι και με το θερμόμετρο να ανεβαίνει με σταθερούς ρυθμούς, δεν είναι περίεργο γιατί πολλοί γονείς αναζητούν διασκεδαστικές και δημιουργικές δραστηριότητες για όλη την οικογένεια. Εμείς κάναμε για εσάς μια μικρή έρευνα για τις πιο ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, που μπορείτε να κάνετε με τους μικρούς σας ήρωες. 

 

Φτιάξτε το δικό σου αυτοκίνητο 

 

Χρησιμοποιήστε παλιές κούτες ή χαρτόνια για να φτιάξετε το δικό σας αυτοκίνητο. Μπορείτε να το διακοσμήσετε με χρώματα, σχέδια ή αποκόμματα από παλιές εφημερίδες. Έπειτα μπορείτε να κάνετε τις δικές σας κούρσες και να αναδείξετε τον νικητή της ημέρας.

 

 

Δημιουργήστε τη δική σου ταΐστρα για πουλιά 

 

Ξεπλύνετε και καθαρίστε καλά μια παλιά συσκευασία από γάλα, νερό ή απορρυπαντικό. Κόψτε σε σχήμα τριγώνου ή κύκλου μέρος της συσκευασίας και τοποθετήστε ένα μικρό ραβδάκι στο πλάι για να μπορεί να στηρίζεται το πουλάκι που θέλει να φάει. 

 

Ζωγραφίστε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες 

 

Ζητήστε από τα παιδιά σας να διαλέξουν την αγαπημένη τους καλοκαιρινή οικογενειακή  φωτογραφία και να προσπαθήσουν να φτιάξουν μια άλλη “ζωγραφισμένη” έκδοση της φωτογραφίας .Μετά μπορείτε να βάλετε σε πινακάκια την αγαπημένη τους φωτογραφία και δίπλα της ζωγραφιά που εμπνεύστηκαν από αυτή. 

 

 

Περιποιηθείτε τις γλάστρες του σπιτιού σας  

 

Μπορεί να μην φαίνεται για σας μια τρομερά διασκεδαστική δραστηριότητα, ιδιαίτερα αν είναι απλά μια από τις εκκρεμότητες, που υπάρχουν στη λίστα σας, όμως για τα παιδιά οτιδήποτε διαφορετικό μοιάζει ενδιαφέρον. Ειδικά αν αυτό πηγαίνει κόντρα σε έναν από τους πιο βασικούς κανόνες, τον κανόνα “Μην λερωθείς!”.

 

 

Φτιάξτε χαλαρωτικά βάζα 

 

Καθαρίστε καλά βαζάκια από προϊόντα που έχουν τελειώσει και ζητήστε από τα παιδιά σας να βάλουν μέσα χρώματα, χρυσόσκονη, πετρούλες ή κάποιο αγαπημένο τους μικρό πλαστικό παιχνίδι. Έπεται παρακινήστε τα να χαλαρώσουν, παρατηρώντας το περιεχόμενο του βάζου, όταν τα ίδια το ανακινούν. 

 


 

Ποιος είπε πως ο χρόνος στο σπίτι δεν μπορεί να είναι διασκεδαστικός; 

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας