Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2022-01-26 12:24:26 +0200 Όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις και όσα δεν σου περνούν από το μυαλό για τον τοκετό: ένα διαδικτυακό Masterclass

Όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις και όσα δεν σου περνούν από το μυαλό για τον τοκετό: ένα διαδικτυακό Masterclass

Όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις και όσα δεν σου περνούν από το μυαλό για τον τοκετό: ένα διαδικτυακό Masterclass 470 900
Ο γυναικολόγος Κωνσταντίνος Περιστέρης στο νέο του masterclass στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Myparenthood.gr μιλά για όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις και όσα δεν σου περνούν από το μυαλό για τον τοκετό.

Ο γυναικολόγος Κωνσταντίνος Περιστέρης στο νέο του masterclass στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Myparenthood.gr μιλά για όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις και όσα δεν σου περνούν από το μυαλό για τον τοκετό 

 

 

Στο Masterclass ο Κωνσταντίνος Περιστέρης θα μιλήσει για τα πιο συχνά θέματα που προβληματίζουν το νέο ζευγάρι και την αγωνία που επικρατεί γύρω από τον τοκετό. Μία στιγμή που η γυναίκα και ο σύντροφός της περιμένουν με μεγάλη χαρά και ανυπομονησία. Με τον μοναδικό του αισιόδοξο τρόπο θα προετοιμάσει την οικογένεια για το καλωσόρισμα του νέου της μέλους. 

 

Στο Masterclass με θέμα τον τοκετό, ο γυναικολόγος Κωνσταντίνος Περιστέρης θα αναλύσει θέματα που σχετίζονται με τις κράμπες μετά τον τοκετό, την επιλόχεια αιμορραγία, την τοκοφοβία, τον μύθο της ακινησίας κι άλλα σημαντικά θέματα που απασχολούν τις περισσότερες εγκύους.

 

 

Λίγα λόγια για τον εισηγητή του Masterclass

 

Ο Κωνσταντίνος Περιστέρης είναι χειρουργός μαιευτήρας γυναικολόγος. Αποφοίτησε από το  Κολλέγιο Αθηνών και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Καρόλου στην Πράγα. Ξεκίνησε την εκπαίδευση του στην Μαιευτική-Γυναικολογία στο King’s College Hospital του Λονδίνου και συνέχισε την ειδικότητά του στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τριπόλεως. Ολοκλήρωσε την εκπαίδευση του στο Αρεταίειο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αθηνών. Έχει συμμετάσχει σε επιστημονικά συνέδρια και έχει υποστηρίξει τους Γιατρούς χωρίς Σύνορα σε αποστολές. 

 

Στόχος του; Να καλωσορίζει στον κόσμο τις νέες ζωές και να υποστηρίζει τους νέους γονείς σε αυτό το όμορφο ταξίδι.  

 

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο masterclass ακολουθήστε τον σύνδεσμο: myparenthood.gr

 

ΚΛΕΙΣΤΕ ΘΕΣΗ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ!
 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας