Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-26 17:20:14 +0200 Το γάλα του γαϊδάρου εμφανίζεται να υπερέχει σε όλα τα σημεία σε σχέση με το αγελαδινό. Ωφέλιμο το γάλα του γαϊδάρου

Ωφέλιμο το γάλα του γαϊδάρου

Ωφέλιμο το γάλα του γαϊδάρου 470 900
Το γάλα του γαϊδάρου εμφανίζεται να υπερέχει σε όλα τα σημεία σε σχέση με το αγελαδινό.

Ιταλοί επιστήμονες οι οποίοι μελέτησαν την επίδραση που μπορεί να έχει το γάλα του θηλυκού γαϊδάρου στη γραμμή,και την ευεξία μας, κατέληξαν ότι είναι πολύ πιο ευεργετικό από το γάλα της αγελάδας.

Το γάλα του γαιδουριού αποδεικνύεται πολύ πιο ωφέλιμο από το αγελαδινό σε πολλά σημεία. Περιέχει λιγότερα και καλύτερης ποιότητας λιπαρά _  όπως τα ωμέγα 3 και τα λιπαρά οξέα τα οποία βοηθούν στη μείωση της χοληστερόλης και παρέχουν φυσική προστασία στην καρδιά. Επίσης έχει υψηλότερα επίπεδα ασβεστίου ενώ φαίνεται να είναι κατάλληλο για τα παιδιά που εμφανίζουν αλλεργίες στα γαλακτοκομικά προϊόντα που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Τέλος, για όσους φροντίζουν τη γραμμή τους, η νέα μελέτη έδειξε ότι βοηθάει περισσότερο στο αδυνάτισμα, γιατί ενεργοποιεί τον μεταβολισμό.

Σε προηγούμενες μελέτες έχουν επίσης δείξει ότι το γάλα γαϊδάρου είναι καλύτερο από το αποβουτυρωμένο γάλα αγελάδας, το γάλα σόγιας και το γάλα σε σκόνη, ιδιαίτερα για τα παιδιά, γιατί περιέχει υψηλά επίπεδα ασβεστίου.

Επιπλέον το γεγονός ότι το γάλα γαϊδάρου μοιάζει πολύ με το ανθρώπινο μητρικό γάλα και περιέχει λίγες πρωτεΐνες το καθιστά κατάλληλο για πολύ μικρά παιδιά που εμφανίζουν αλλεργίες στα άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα.

Πηγή: www.tovima.gr

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας