Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-08-11 11:33:06 +0300 Η ιδέα του Playroom ίσως είναι η απάντηση στο αίτημα των γονιών για τάξη μέσα στο σπίτι Όταν η δημιουργία ενός playroom μαθαίνει την τάξη στο παιδί

Όταν η δημιουργία ενός playroom μαθαίνει την τάξη στο παιδί

Όταν η δημιουργία ενός playroom μαθαίνει την τάξη στο παιδί 470 900
Η ιδέα του Playroom ίσως είναι η απάντηση στο αίτημα των γονιών για τάξη μέσα στο σπίτι.
Kαι πιο παιδί θα έλεγε όχι σε ένα δικό του Playroom μέσα στο δωμάτιο του; Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε αν ο χώρος σας είναι περιορισμένος, σημασία έχει η καλή διάθεση.
 
Τι χρειαζόμαστε όμως για να αρχίσει η δημιουργία του mini-playroom;

Το Playroom σας θα δημιουργηθεί πάνω σ ένα χαλί. Από εδώ και στο εξής δεν θα μιλάμε για ένα απλό χαλί αλλά για το mini-playroom μας. Toποθετούμε το χαλί σε μια άκρη του δωματίου και διακοσμούμε τους διπλανούς του τοίχους ανάλογα. Με τον τρόπο αυτό θα δώσουμε στον επισκέπτη την εντύπωση πως αλλάζει δωμάτιο. Τοποθετούμε τα παιχνίδια και τα τουβλάκια του παιδιού στο χώρο αυτό και μαζί δύο τρία μεγάλα πλαστικά κουτιά που θα φιλοξενήσουν τα παιχνίδια το βράδυ.

Μέσω αυτής της διαδικασίας το παιδί μαθαίνει την έννοια του χώρου αλλά και της τάξης, καθώς βάζουμε συγκεκριμένα όρια στο χώρο. Ό,τι βγαίνει εκτός playroom, "κατάσχεται" για λίγη ώρα. Με τον τρόπο αυτό το παιδί μαθαίνει να διατηρεί τα αγαπημένα του παιχνίδια εντός των ορίων που του έχουμε θέσει.

Φυσικά και είμαστε και εμείς καλεσμένοι στο playroom. Άλλωστε το παιχνίδι με τους γονείς βοηθά στην ομαλή ανάπτυξη της ψυχοσύνθεσης των μωρών μας. Ας τους το χαρίσουμε!

Ώρα για παιχνίδι λοιπόν!

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας