Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-05-17 15:25:05 +0300 Τα παιδιά των διάσημων παίρνουν χαρτί και μαρκαδόρους και αρχίζουν τη ζωγραφική! Ώρα για ζωγραφική

Ώρα για ζωγραφική

Ώρα για ζωγραφική 470 900
Τα παιδιά των διάσημων παίρνουν χαρτί και μαρκαδόρους και αρχίζουν τη ζωγραφική!

Δεν υπάρχει πιο όμορφη στιγμή από τότε που το παιδί θα σου χαρίσει την πρώτη του ζωγραφιά. Χρώματα ανακατεμένα, γραμμές χωρίς τέλος και αρχή και σχήματα που μόνο μια παιδική φαντασία θα μπορούσε να δημιουργήσει. Πίσω από αυτή τη ζωγραφιά, η κάθε μαμά βλέπει το μικρό της Πικάσο! Έτσι η ζωγραφιά αυτομάτως παίρνει τη θέση της πάνω στο ψυγείο της κουζίνας ή το γραφείο της μαμάς και του μπαμπά.

Αφού πρώτα φωτογραφηθεί και αναρτηθεί στα κοινωνικά δίκτυα! Εμείς ψάξαμε στο διαδίκτυο και μαζέψαμε τις ζωγραφιές που έχουν δημοσιεύσει οι μαμάδες της showbiz εντός και εκτός συνόρων! 

Η Harper Beckham αγαπά τη ζωγραφική και αυτό φαίνεται από τις φωτογραφίες της περήφανης μαμάς που σχεδόν μια φορά την εβδομάδα αναρτά και μια καινούργια δημιουργία της μικρής! 

Στα μάτια του γιου της η Φαίη Σκορδά είναι κάπως έτσι! Φαίνεται πως τα παιδιά αγαπούν τη ζωγραφική μιας και ακόμη στην απογευματινή τους βόλτα για παγωτό ... ζωγραφίζουν! 

 

Τα παιδιά του Σάκη και της Κάτιας, Αναστασία - Αλέξανδρος και Αριάδνη, καλωσόρισαν το νέο μέλος της οικογένειας με μια ζωγραφιά. Ο καθένας σχημάτισε από μια χρωματιστή καρδιά και όλοι μαζί δημιούργησαν μια μεγάλη. 

 

Η Αναστασία δείχνει να αγαπά τις κατασκευές και τις χειροτεχνίες, καθώς μια φωτογραφία που μοιράστηκε η μαμά Κάτια στο instagram την τσάκωσε την ώρα που φτιάχνει την "Νότα της" με χαρτόνια και κολάζ.

 

Ταλέντο στη ζωγραφική και τις χειροτεχνίες και η κόρη της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη. Η μαμά Κατερίνα μοιράζεται συχνά ζωγραφιέας της Αέλιας αλλά και τις κατασκευές που κάνουν στο νηπιαγωγείο. Η ζωγραφιά όμως που κλέβει την παράσταση είναι η οικογένεια της μικρής και η ζωγραφιά της με καμβά την κοιλιά της Κατερίνας Καραβάτου λίγο πριν φέρει στον κόσμο το Γιαννάκη τους! 

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας