Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-23 14:08:36 +0300 Το LetsGoGreen.gr δημιουργήθηκε από γονείς που προβληματίζονται καθημερινά σχετικά με το πώς θα μπορέσουν να προσφέρουν στα παιδιά τους το καλύτερο. Ψωνίζουμε οικολογικά

Ψωνίζουμε οικολογικά

Ψωνίζουμε οικολογικά 470 900
Το LetsGoGreen.gr δημιουργήθηκε από γονείς που προβληματίζονται καθημερινά σχετικά με το πώς θα μπορέσουν να προσφέρουν στα παιδιά τους το καλύτερο.

    


 

   LET’S GO GREEN
                     Με σεβασμό στην υγεία μας και το περιβάλλον 

Ως γονείς γνωρίζουμε ότι κάθε μας επιλογή αποτελεί και μια μοναδική ευθύνη γι’ αυτούς που νοιαζόμαστε, πασχίζουμε και αγωνιούμε καθημερινά.

Μαζί μπορούμε να προσφέρουμε στα παιδιά μας υγιεινές επιλογές προκειμένου να μειώσουμε κατά το δυνατό την έκθεσή τους σε τοξικά και επιβλαβή για την υγεία τους προϊόντα και να τους καλλιεργήσουμε από την τρυφερή αυτή ηλικία τη συνείδηση του “υγιεινού τρόπου ζωής” και της αγάπης και σεβασμού προς το περιβάλλον.

Το LetsGoGreen.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που δημιουργήθηκε από γονείς που προβληματίζονται καθημερινά, όπως και όλοι εσείς, σχετικά με το πώς θα μπορέσουν να προσφέρουν στα παιδιά τους το καλύτερο, ζώντας στους δύσκολους ρυθμούς που επιβάλλουν οι εργασιακές τους συνθήκες και οι πολλές υποχρεώσεις.

Στο LetsGoGreen.gr μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας από την άνεση του σπιτιού σας, ότι ώρα σας εξυπηρετεί εξοικονομώντας χρόνο και χωρίς κόπο!

Στο LetsGoGreen.gr μπορείτε να περιηγηθείτε εύκολα στις διάφορες κατηγορίες και τα διαθέσιμα για εσάς προϊόντα, για τα οποία παρέχονται αναλυτικά όλα τα χαρακτηριστικά τους (υλικό κατασκευής, διαθέσιμα χρώματα/μεγέθη, χρήσεις κλπ).

Βραβευμένα στην πλειοψηφία τους προϊόντα είναι διαθέσιμα σε όλους εσάς που ψάχνετε για υγιεινές λύσεις για τις οικογένειές σας αλλά και όλους όσους αγαπάτε!

Bpa free πλαστικά σετ φαγητού             Ρούχα από οργανικό βαμβάκι
                                         

                                      

 Aνοξείδωτα μπουκαλάκια νερού             Γυάλινα μπιμπερό
                                    


 Οικολογικά παιχνίδια περιβαλλοντικής εκπαίδευσης


 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας