Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-23 12:12:57 +0300 Η Playmobil ξεπέρασε το μισό εκ. ευρώ, αυξάνοντας τις πωλήσεις της κατά 8% σε παγκόσμιο επίπεδο. Ψηλά η Playmobil

Ψηλά η Playmobil

Ψηλά η Playmobil 470 900
Η Playmobil ξεπέρασε το μισό εκ. ευρώ, αυξάνοντας τις πωλήσεις της κατά 8% σε παγκόσμιο επίπεδο.

Με διεθνείς πωλήσεις €559 εκ. ο όμιλος εταιριών Brandstaetter (Playmobil, Lechuza) αύξησε τις πωλήσεις του κατά 8%, ενώ τα αποτελέσματα του Playmobil ξεπέρασαν για πρώτη φορά το φράγμα του μισού δις (507 εκ. €) σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μέσα από τη συνεχή επένδυση στην παραγωγή, την ασυμβίβαστη διασφάλιση της ποιότητας και τα νέα θέματα που είχαν ενθουσιώδη υποδοχή από τους καταναλωτές και φίλους της, η Playmobil συνέχισε την αυξητική πορεία των τελευταίων ετών σε ένα δύσκολο παγκόσμιο περιβάλλον.

Η Playmobil Hellas,  παρόλη τη δυσμενή οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα, διατήρησε σταθερές τις πωλήσεις της σε μία αγορά με εμφανείς πτωτικές τάσεις. Ο Γενικός Διευθυντής της Playmobil Hellas, κος Γιώργος Παγώνης είπε:

“Σε μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα χρονιά καταφέραμε να αυξήσουμε την έξοδο των προϊόντων μας από το ράφι, πετυχαίνοντας ανάπτυξη σε τεμάχια μεγαλύτερη του 10%. Η ποιότητα του εκπαιδευτικού συστήματος Playmobil,  η συνεχής προσπάθεια βελτίωσης της παρουσίας μας μέσα στα καταστήματα, η αποτελεσματική διαφημιστική υποστήριξη και η ομαδική δουλειά βοήθησαν στην επίτευξη αυτών των αποτελεσμάτων”.

Τα σημαντικότερα νέα θέματα για το 2011

Η PLAYMOBIL φέρνει τη δράση των μυστικών πρακτόρων μέσα στο παιδικό δωμάτιο με το νέο θέμα των Top Agents. Καταδιώξεις υψηλών ταχυτήτων, επικίνδυνα μυστικά όπλα και νίκη για τους Καλούς θα βοηθήσουν τα παιδιά να ζήσουν με τη φαντασία τους στιγμές γεμάτες περιπέτεια. Η σειρά περιέχει εντυπωσιακές hi-tech λεπτομέρειες, όπως το Σετ Κατασκοπευτικής Κάμερας και ο ανιχνευτής μετάλλων, που θα κάνουν ακόμα και τον James Bond να ζηλέψει.

Το θέμα των Ιπποτών είναι το κορυφαίο, κλασσικό θέμα της PLAYMOBIL. Ο ενθουσιασμός των παιδιών για συναρπαστικές ιστορικές περιπέτειες, φοβερές μάχες με σπαθιά και απόρθητα κάστρα ιπποτών παραμένει αμείωτος. Το Μεγάλο Κάστρο των Λεοντόκαρδων Ιπποτών με τους γενναίους ιππότες του Λιονταριού και ο Πύργος των Ιπποτών του Γερακιού, υπόσχονται ατέλειωτη δράση και διασκέδαση μέσα από παιχνίδια ρόλων.

Το νέο Μεγάλο Κουκλόσπιτο είναι η καλύτερη πρόταση της PLAYMOBIL για τα κορίτσια. Ποιος δε θα ήθελε να μετακομίσει σε αυτό το υπέροχο σπίτι με την οικογένειά του; Το κουδούνι της πόρτας (που χτυπάει πραγματικά), τα φώτα που ανάβουν και οι υπέροχες λεπτομέρειες στα έπιπλα κάνουν τις μικρές μαμάδες του κουκλόσπιτου να νιώθουν σαν στο σπίτι τους.

Στη σειρά PLAYMOBIL 1.2.3 για παιδιά ηλικίας 1½ ετών και πάνω προστίθενται πρωτοποριακοί κωδικοί. Η Διαδραστική Φάρμα «Παίζω και Μαθαίνω» θα βοηθήσει τους μικρούς φίλους να διασκεδάσουν μαθαίνοντας τα χρώματα, τα ζώα, τους ήχους και τους αριθμούς σε 8 γλώσσες και στα ελληνικά. Το βαλιτσάκι «Κιβωτός του Νώε» έχει χώρο για πολλά ζευγάρια ζώων και θα ξετρελάνει όλα τα παιδάκια.

PLAYMOBIL FunPark

Η επιτυχία αυτού του μοναδικού concept στη δραστηριοποίηση των παιδιών με παιχνίδια PLAYMOBIL συνεχίζεται αμείωτη. Το 2010 παρά τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες, ο αριθμός των επισκεπτών αυξήθηκε. Το Playmobil FunPark είναι ένας μοναδικός χώρος διασκέδασης με δημιουργικό παιχνίδι, ειδικά διαμορφωμένος για ηλικίες από 18 μηνών έως 12 ετών, όπου τα παιδιά μπορούν να ταξιδέψουν στον κόσμο της φαντασίας και να ανακαλύψουν το χθες και το σήμερα μέσα από το εκπαιδευτικό σύστημα Playmobil. Οι λάτρεις του Playmobil θα βρουν στο Playmobil FunStore την πλήρη ποικιλία κωδικών, εξαρτημάτων και ανταλλακτικών Playmobil, αλλά και ενδιαφέρουσες προσφορές, για να συμπληρώσουν τη δική τους συλλογή και να τελειοποιήσουν τα αριστουργήματα που έχουν δημιουργήσει. 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας