Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2020-06-19 15:36:34 +0300 Χρόνια πολλά μπαμπά - Ένα τραγούδι αφιερωμένο σε σένα Χρόνια πολλά μπαμπά - Ένα τραγούδι αφιερωμένο σε σένα

Χρόνια πολλά μπαμπά - Ένα τραγούδι αφιερωμένο σε σένα

Χρόνια πολλά μπαμπά - Ένα τραγούδι αφιερωμένο σε σένα 470 900
Mία ιστορία που συγκινεί και αγγίζει, αφιερωμένη σε όλους τους άνδρες που τιμούν τον τίτλο του "Μπαμπά"

Με αφορμή την «Ημέρα του Πατέρα» στις 21 Ιουνίου, ο Νίκος Nivo Βουρλιώτης βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο για να πει «χρόνια πολλά!» σε όλους τους μπαμπάδες.
Παρέα με τους νέους συνεργάτες του Destro & Obi Omah, επιστρέφει στα μουσικά δρώμενα με ένα τραγούδι, αφιερωμένο στους άντρες που τιμούν τον τιμητικό τίτλο του Πατέρα.

Οι καλλιτέχνες, μπαμπάδες και οι ίδιοι, ιχνηλατούν με λεπτομέρεια, απλότητα και λυρισμό κάθε στοιχείο που ενώνει αλλά και χωρίζει τις δύο πλευρές, έχοντας ως βασικό χαρακτηριστικό γνώρισμα την αμεσότητα στο στίχο, στην περιγραφή και στην έκφραση. 

Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Χρήστος Νεμποτάκης (Nebo Vision) ο οποίος καταγράφει με αργό κινηματογραφικό τρόπο όλα αυτά τα συναισθήματα που βιώνει ένας πατέρας που αναπολεί τις οικογενειακές στιγμές.
Το τραγούδι θα είναι σύντομα διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές μουσικές πλατφόρμες, ενώ το official video clip στο YouTube θα κυκλοφορήσει εντός των ημερών. Mία ιστορία που συγκινεί και αγγίζει, αφιερωμένη σε όλους τους άνδρες που τιμούν τον τίτλο του "Μπαμπά".

Στο artwork του εξωφύλλου απεικονίζονται οι πατέρες του ΝiVO και του Μιχάλη Παπαθανασίου. To Art Direction έχει επιμεληθεί η Μαρίλυ Μαμμή η οποία είναι η label manager του FAMILY The Label. 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας