Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-11-25 15:31:33 +0200 Το babyspace εύχεται στις διάσημες μαμάδες. "Χρόνια Πολλά, μαμά-Κατερίνα"

"Χρόνια Πολλά, μαμά-Κατερίνα"

"Χρόνια Πολλά, μαμά-Κατερίνα" 470 900
Το babyspace εύχεται στις διάσημες μαμάδες.

25 Νοεμβρίου και γιορτάζουν οι Κατερίνες. Εμείς θέλουμε να ευχηθούμε σε όλες τις μαμαδοΚατερίνες, "Χρόνια Πολλά" και να τους αφιερώσουμε ένα τραγούδι. Το "Κατερίνα Κατερινάκι" από τον Πασχάλη!

Για να δούμε ποιές μανούλες της showbiz έχουν σήμερα τη γιορτή τους; μμμμμμμ ... με ένα γρήγορο υπολογισμό και ένα γκάλοπ στο γραφείο καταλήξαμε στις παρακάτω. (Ελπίζουμε να μην ξεχάσαμε καμιά μανούλα!")

Κάτια Ζυγούλη

Η Κάτια Ζύγουλη, θα ακούσει το "Χρόνια πολλά" τρις! Η Αναστασία, ο Αλέξανδρος και η Αριάδνη θα ευχηθούν σήμερα στη μαμά τους. Εμείς τους δίνουμε μια ιδέα να τραγουδήσουν το "Χρόνια Πολλά" που ερμηνεύει ο μπαμπάς τους - έστω και αν είναι λίγο Χριστουγεννιάτικο.

Κατερίνα Παπουτσάκη

Ανήμερα της γιορτής της η Κατερινά Παπουτσάκη βρέθηκε στο Ναύπλιο και έστειλε στους fan της στο instagram μια όμορφη φθινοπωρινή φωτογραφία από την παραλία. Οι θαυμαστές της, γέμισαν το post με ευχές. Σίγουρα όμως η καλή ευχή θα έρθει από το στόμα του μικρού Μάξιμου που κοντεύει τα τρία του χρόνια.

 

Κατερίνα Καραβάτου

Με μια φωτογραφία δίπλα στη λεμονιά, ευχήθηκε η Κατερίνα Καραβάτου, καλό απόγευμα στους διαδικτυακούς της φίλους, εχθές. Οι οποίοι με τη σειρά τους τής ευχήθηκαν Χρόνια Πολλά, έστω και αν η γιορτή της ήταν μια μέρα μετά. Το δώρο της Κατερίνας, για φέτος θα έρθει λίγο καθυστερημένα. Η παρουσίαστρια περιμένει το δεύτερο παιδάκι της που σύμφωνα με αυτά που έχει ζητήσει η κόρη της Αέλια, θα πρέπει να είναι αγόρι!

 

Κατερίνα Λάσπα

Η Κατερίνα Λάσπα, περνάει αρκετό χρόνο με την κόρη της Σάρα και αυτό φαίνεται στις φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Αν και σήμερα δεν ξέρουμε τι θα κάνει στην εορταστική της γιορτή, το σίγουρο είναι πως η Κατερίνα Λάσπα θα την περάσει μαζί με την οικογένειά της και ένα μεγάλο φιλί από την κόρη της.

 

Κατερίνα Κόκλα

Η make up artist από τη Νάξο, από το φθινόπωρο του 2013 έχει χαρίσει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου το πιο όμορφο δώρο, το πρώτο τους παιδάκι τον Αναστάση. Ο Αναστάσης, που μόλις πριν ένα μήνα έκλεισε τα δύο του χρόνια φαίνεται πως θα ευχηθεί "Χρόνια Πολλά" στη μαμά του, με το δικό του τρόπο!

 

Ρούλα Ρέβη

Δεν την λένε Κατερίνα αλλά Σταυρούλα. Και όμως έχουμε ένα λόγο να πούμε και Χρόνια Πολλά στην Ρούλα Ρέβη καθώς σήμερα έχει γενέθλια. Η Ρούλα Ρέβη με τον Αποστόλη Τότσικα απέκτησαν πριν λίγο καιρό δίδυμα.

Άραγε υπάρχει ποιο όμορφη στιγμή από το να γιορτάζεις  αγκαλιά με τα παιδιά σου;

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας