Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-01-04 15:25:53 +0200 Γενέθλια είχε η δεύτερη κόρη του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη. Χρόνια πολλά, Αριάδνη!

Χρόνια πολλά, Αριάδνη!

Χρόνια πολλά, Αριάδνη! 470 900
Γενέθλια είχε η δεύτερη κόρη του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη.

Τρία κεράκια έσβησε η δεύτερη κόρη του ζεύγους Ρουβά - Ζυγούλη. Η μαμά Κάτια, ανέβασε μια φωτογραφία στο instagram την ώρα που η μικρή Αριάδνη, ετοιμάζεται να σβήσει τα κεράκια της. Η τούρτα της μικρής ήταν ένας όμορφος άσπρος κούνελος, ενώ αν κανείς προσέξει στο βάθος της, καλεσμένος ήταν και ο Batman. "Και η Κοκκινοσκουφίτσα και το κουνελάκι και ο Βatman! Πάρτυ με celebrities!", έγραφε η λεζάντα που συνόδευσε τη φωτογραφία.

 

Και η Κοκκινοσκουφίτσα και το κουνελάκι και ο Batman! Ένα πάρτυ με celebrities!!!Happy sweet 3rd birthday! #happybirthday #mybabygirl

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Katia Zygouli (@katiazygouli) στις

 

Με την πιο όμορφη φωτογραφία ευχήθηκε ο διάσημος τραγουδιστής στους φίλους του! Η οικογενειακή τους φωτογραφία. Εκείνος έχει στα χέρια του το γιο του, Aλέξανδρο, η Κάτια τη μικρή τους κόρη, Αριάδνη, ενώ η Αναστασία βρίσκεται μπροστά τους.

 

 

Πρωτότυπη ήταν και το πρωτοχρονιάτικο δώρο που δέχτηκε το ζευγάρι. Η οικογένεια Ρουβά - Ζυγούλη ... ζαχαρωτά! Φυσικά από την παρέα δεν έλειπαν και τα σκυλάκια της οικογένειας.

 

Εύχες για μια χρόνια, γεμάτη πρωτότυπες, γλυκές και ενωμένες με αγάπη στιγμές!#happynewyear #bestpresentever #familia #love

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Katia Zygouli (@katiazygouli) στις

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας