Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-26 11:45:05 +0200 Αυτή τη χρονιά το Golden Hall αφιερώνει τα Χριστούγεννα στα παιδιά! Χριστούγεννα στο Golden Hall

Χριστούγεννα στο Golden Hall

Χριστούγεννα στο Golden Hall 470 900
Αυτή τη χρονιά το Golden Hall αφιερώνει τα Χριστούγεννα στα παιδιά!
Το Golden Hall υποστηρίζει τον οργανισμό Make a Wish Κάνε - μια  -Ευχή - Ελλάδος επιχειρώντας να προσφέρει χαμόγελα ευτυχίας και να εκπληρώσει ευχές παιδιών που το έχουν απόλυτη ανάγκη.

Η Ελένη Μενεγάκη πλαισιωμένη με παιδικά χαμόγελα θα ανάψει το Χριστουγεννιάτικο  δέντρο του εμπορικού κέντρου σε ένα περιβάλλον γεμάτο φώτα και μαγεία το Σάββατο στις 23 Νοεμβρίου. Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 14.00 ενώ η αντίστροφη μέτρηση για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου θα γίνει στις 18.15.

Το Golden Hall θα γεμίσει από παιδικές φωνές καθώς σχολεία και ωδεία θα τραγουδούν χριστουγεννιάτικα τραγούδια ενώ μαζί με τους επισκέπτες του κέντρου θα βρεθούν οι πρωταγωνιστές της θεατρικής επιτυχίας «Θα σε πάρω να φύγουμε». Πλησιάζοντας προς την ώρα του ανάμματος ο Κώστας Μαρτάκης, η Demy, η Κρυσταλλία, η Courtney και οι 15 50, μας φέρνουν πιο κοντά στην μαγεία των Χριστουγέννων με τα τραγούδια τους.

Για μία ακόμα χρονιά, το Golden Hall σηματοδοτεί την έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου και σας προσκαλεί όλους να πραγματοποιήσετε τις ευχές των παιδιών.

Ζήστε τη Χριστουγεννιάτικη μαγεία μαζί με τα παιδιά σας, με εκπλήξεις και δώρα που θα σας ξετρελάνουν, καθώς η  πιο μαγική περίοδος του χρόνου ξεκινάει στο.. Golden Hall -First of all!

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας