Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-11-23 11:48:20 +0200 Το 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ανοίγει και πάλι τις πόρτες την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015. Χριστούγεννα στον Πολυχώρο Πολιτισμού Ακαδημία Πλάτωνος

Χριστούγεννα στον Πολυχώρο Πολιτισμού Ακαδημία Πλάτωνος

Χριστούγεννα στον Πολυχώρο Πολιτισμού Ακαδημία Πλάτωνος 470 900
Το 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ανοίγει και πάλι τις πόρτες την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015 στον Πολυχώρο Πολιτισμού Ακαδημία Πλάτωνος.

Το 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ανοίγει και πάλι τις πόρτες του την  Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015 στον Πολυχώρο Πολιτισμού Ακαδημία Πλάτωνος.

Πολλές εκπλήξεις περιμένουν μικρούς και μεγάλους που θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τον Πολυχώρο. Έξι θεατρικές παραστάσεις που καλύπτουν όλες τις ηλικίες από 2 εώς 102…ετών, θεατρικά δρώμενα, παιχνίδια γνώσης, ξενάγηση στη νεραϊδοχώρα παρέα με τον Αη Βασίλη αλλά και συζητήσεις από ειδικούς που αφορούν τα παιδιά και την καλύτερη διαπαιδαγώγησή τους θα πραγματοποιούνται καθημερινά στον Πολυχώρο Πολιτισμού Ακαδημία Πλάτωνος.

Στο Φεστιβάλ συμμετέχει ο επί χρόνια αγαπημένος παραμυθάς της ΕΡΤ Νίκος Πιλάβιος με το έργο του ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΜΥΘΑ.

Ο χώρος θα είναι ειδικά διαμορφωμένος και στολισμένος για τις γιορτές των Χριστουγέννων έτσι ώστε μικροί και μεγάλοι να ξεφύγουν από τα προβλήματα της καθημερινότητας και να ζήσουν έστω για λίγες ώρες το μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων.Οπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Φεστιβάλ θα υποστηρίζει με κάθε τρόπο αδύναμες κοινωνικές ομάδες ενώ μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Σύλλογο Εθελοντικής Διακονίας για τα άρρωστα παιδιά που νοσηλεύονται.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας