Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-05-23 11:56:40 +0300 Και όμως, αυτή η pole dancer είναι 7 μηνών έγκυος! Χορεύτρια σε ... ενδιαφέρουσα

Χορεύτρια σε ... ενδιαφέρουσα

Χορεύτρια σε ... ενδιαφέρουσα 470 900
Και όμως, αυτή η pole dancer είναι 7 μηνών έγκυος!

Η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι μία ιδιαίτερη περίοδος για κάθε γυναίκα. Τους εννέα αυτούς μήνες, μπορούμε να συνεχίσουμε τις αγαπημένες μας συνήθειες και καλό είναι να εντάξουμε τη γυμναστική στην καθημερινότητά μας. Αυτή η μέλλουσα μαμά πάντως, το έκανε! 

Η Kat Bailey σε δύο μήνες θα γίνει θα κρατήσει στην αγκαλιά της το μωρό της. Η μέλλουσα μαμά διδάσκει pole dancing τα τελευταία 7 χρόνια και όταν έμαθε ότι είναι έγκυος δε σκέφτηκε ούτε στιγμή να σταματήσει την αγαπημένη της συνήθεια. Το βίντεο με την Kat να χορεύει στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της σε διαγωνισμό που έγινε στην Αγγλία μερικές ημέρες πριν, κάνει το γύρο του διαδικτύου! Η μέλλουσα μαμά ζωγράφισε ένα χαρούμενο προσωπάκι στην κοιλιά της, ανέβηκε στη σκηνή και άφησε τους πάντες έκπληκτους. 

"Μου αρέσει πολύ αυτό που κάνω και δε σκέφτηκα στιγμή να σταματήσω. Θα μου άρεσε να εμπνεύσω και για άλλες γυναίκες και μέλλουσες μαμάδες, να τις παρακινήσω να κυνηγήσουν τα θέλω τους και να ξεπεράσουν τους φόβους τους" δήλωσε η Kat Bailey και τα κατάφερε, αφού μπορεί να μην κέρδισε τον διαγωνισμό, το χορευτικό της όμως κάνει το γύρο του κόσμου! 

Πηγή: dailymail.co.uk

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας