Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2022-05-05 10:14:51 +0300 5 πρωτότυπα, χειροποίητα δώρα για τη Γιορτή της Μητέρας! Χειροποιήτα δωράκια για τη Γιορτή της Μητέρας

Χειροποιήτα δωράκια για τη Γιορτή της Μητέρας

Χειροποιήτα δωράκια για τη Γιορτή της Μητέρας 470 900
5 πρωτότυπα, χειροποίητα δώρα για τη Γιορτή της Μητέρας!

Την  Κυριακή 8 Μαϊου γιορτάζουν όλες οι μανούλες του κόσμου! Η  μαμά είναι συχνά η δύναμη όχι μόνο για το παιδί της αλλά και για ολόκληρη της οικογένεια. Για το λόγο αυτό και την γιορτάζουμε. Κάθε δεύτερη Κυριακή του Μαϊου η μαμά έχει την τιμητική της. 

Γιορτή της Μητέρας χωρίς δωράκια, δεν γίνεται! Ας δούμε 5 πρωτότυπες ιδέες που μπορούμε να φτιάξουμε εύκολα και γρήγορα, είτε με τα παιδιά μας για εμάς, είτε για τη δική μας μαμά!

1. Για 365 λόγους...
Εσείς για ποιους λόγους αγαπάτε τη μαμά σας; Πάρτε ένα μεγάλο δοχείο και γεμίστε το με μικρά πολύχρωμα χαρτάκια, όπου στο κάθε ένα θα γράφετε και από ένα λόγο που αγαπάτε τη μητέρα σας!    

 

2. Ώρα για beaute!
Η ημέρα αυτή είναι κατάλληλη για να αφιερώσουμε λίγο χρόνο στον εαυτό μας. Φτιάχνουμε ένα scrub με λάδι καρύδας, ζάχαρη και λίγες φράουλες και κάνουμε στον εαυτό μας δώρο ένα beaute. Το αξίζει!

 

 

3. Ο πιο όμορφος σελιδοδείκτης
Ανάλογα για ποιον προορίζεται το δώρο, κόβουμε μία φωτογραφία και κολλάμε ένα κορδόνι στο πίσω μέρος. Ο σελιδοδείκτης μας είναι έτοιμος!

 

 

4. Οι ... ερωταπαντήσεις
"Από μικρό και από τρελό θα μάθεις την αλήθεια" λέει ο σοφός λαός και έχει απόλυτο δίκο! Τα παιδιά αρκεί να τα ρωτήσεις και θα σου πουν τα πάντα! Ετοιμάζουμε ένα ερωτηματολόγιο με ερωτήσεις όπως "Τι σου αρέσει πιο πολύ να κάνεις με τη μαμά;" , "Τι κάνει η μαμά τη διάρκεια της μέρας της;" , "Τι μαγειρεύει καλύτερα η γιαγια;" και το δίνουμε στο μικρό μας. Κάτι πρωτότυπο και διασκεδαστικό!

 

5. Το βίντεο της ημέρας
Μία όμορφη ιδέα είναι η δημιουργία ενός βίντεο ειδικά αφιερωμένο στην ημέρα αυτή! Πρωταγωνιστές φυσικά είναι τα παιδιά! Φτιάξτε ένα βίντεο με το παιδί σας και ρωτήστε το τι πιστεύει πως κάνει χαρούμενη τη μαμά του. Μπορείτε επίσης να το αφήσετε να συμπληρώσει μόνο του τη φράση #ΜαμάΕίναι και μετά με τη σειρά σας να την συμπληρώσετε και εσείς για τη δική σας μαμά. 

 

 

Πηγή: today.com 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας