Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-19 15:31:53 +0300 Τα δοντάκια των μικρών μας χρειάζονται συστηματική φροντίδα από την πολύ μικρή ηλικία. Φροντίζω τα δόντια μου

Φροντίζω τα δόντια μου

Φροντίζω τα δόντια μου 470 900
Τα δοντάκια των μικρών μας χρειάζονται συστηματική φροντίδα από την πολύ μικρή ηλικία.

Αυτό συμβαίνει αφενός γιατί η υγεία των πρώτων δοντιών συνδέεται άρρηκτα με την καλή κατάσταση των μόνιμων που ακολουθούν, αφετέρου όμως γιατί ο καλός καθαρισμός των δοντιών είναι μια συνήθεια που αποκτάται όσο το παιδάκι είναι ακόμη μικρό. Ένα παιδί που δεν έχει ως μέρος της καθημερινής του ρουτίνας το βούρτσισμα των δοντιών του, έχει λίγες πιθανότητες να υιοθετήσει αυτή τη συνήθεια όταν μεγαλώσει, πολύ δε περισσότερο στην ενήλικη ζωή. Είναι λοιπόν δική μας ευθύνη να το μυήσουμε στη διαδικασία.

Ας δούμε πώς φροντίζουμε σωστά και ολοκληρωμένα τα δόντια του μικρού μας!
-Κάθε δόντι χρειάζεται βούρτσισμα 10 φορές προς 3 διαφορετικές κατευθύνσεις, γι αυτό μέχρι 7 ετών το βούρτσισμα πρέπει να γίνεται από τη μαμά ή τουλάχιστον με τη δική της βοήθεια.
-Αν δούμε πως ένα ούλο του παιδιού ματώνει, το βουρτσίζουμε 20 φορές, εκτός εάν υπάρχει πληγή, οπότε απευθυνόμαστε στον παιδοδοντίατρο που θα την αξιολογήσει.
-Χρησιμοποιούμε μια παιδική οδοντόκρεμα που συνδυάζει φθόριο και ασβέστιο. Ο συνδυασμός αυτός παρεμποδίζει το σχηματισμό οδοντικής πλάκας, αυξάνει την ανθεκτικότητα του σμάλτου των δοντιών στο όξινο pH, προστατεύει από την τερηδόνα, ενισχύει την αδαμαντίνη και βελτιώνει την εναπόθεση ασβεστίου και φθορίου στα παιδικά δοντάκια.
-Φροντίζουμε το προϊόν που θα επιλέξουμε να έχει ευχάριστο άρωμα που θα δελεάσει το μικρό μας να το χρησιμοποιήσει.
-Για παιδάκια άνω των 6 ετών, χρησιμοποιούμε επιπλέον ειδικό φθοριούχο στοματικό διάλυμα που θα βοηθήσει στη μείωση της τερηδόνας και των ερεθισμών στη στοματική κοιλότητα, την παράλληλη ενίσχυση της αδαμαντίνης και την προστασία δοντιών και ούλων από τα βακτήρια. 

Η Frezyderm συστήνει
SensiTeeth Kids tooth paste
Παιδική οδοντόκρεμα με το μοναδικό συνδυασμό Φθορίου και Ασβεστίου που παρεμποδίζει το σχηματισμό οδοντικής πλάκας, αυξάνει την ανθεκτικότητα του σμάλτου των δοντιών στο όξινο pH, προστατεύει από την τερηδόνα, ενισχύει την αδαμαντίνη και βελτιώνει την εναπόθεση ασβεστίου και φθορίου στα παιδικά δοντάκια. Με υπέροχο άρωμα από βατόμουρα!


SensiTeeth Kids mouthwash
Φθοριούχο στοματικό διάλυμα ειδικό για παιδιά από 6 ετών. Ο μοναδικός συνδυασμός Φθορίου και Ασβεστίου μειώνει την τερηδόνα και ενισχύει την αδαμαντίνη. Παράλληλα, μειώνει τους ερεθισμούς στη στοματική κοιλότητα και προστατεύει τα δόντια και τα ούλα από τα βακτήρια.
 


Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας