Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-11-03 12:32:52 +0200 Ένα διαφορετικό φορμάκι για μωρά δημιούργησε η εταιρία Exmovere Holdings το οποίο ελέγχει το μωρό Φορμάκι ελέγχει το μωρό

Φορμάκι ελέγχει το μωρό

Φορμάκι ελέγχει το μωρό 470 900
Ένα διαφορετικό φορμάκι για μωρά δημιούργησε η εταιρία Exmovere Holdings το οποίο ελέγχει το μωρό

Το Exmobaby έχει ενσωματωμένους στο ύφασμά του μια σειρά από αισθητήρες που παρακολουθούν το συνεχώς μωρό. Το φορμάκι ελέγχει τη θερμοκρασία του παιδιού, τον καρδιακό του ρυθμό, την υγρασία και μια σειρά από άλλες παραμέτρους και ενημερώνει αμέσως τους γονείς αποστέλλοντας τα δεδομένα με γραπτά μηνύματα στα κινητά τηλέφωνά τους ή στα e-mails τους.

Το Exmobaby ενημερώνει πότε το παιδί κοιμάται και πότε είναι ξύπνιο, πότε είναι ήρεμο, πότε κινείται κλπ. Έτσι οι γονείς μπορούν να συγκεντρώνουν στοιχεία για τη συμπεριφορά του. Τέτοια δεδομένα μπορεί να αποδειχθούν ιδιαίτερα χρήσιμα στο να γνωρίζουν οι γονείς πότε πεινάει ή πότε είναι κουρασμένο το μωρό. Το λογισμικό που κρύβεται πίσω από τον μηχανισμό είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να μαθαίνει τις συνήθειες του μωρού όσο περνάει ο καιρός και να προσαρμόζει τις λειτουργίες και τις υπηρεσίες που προσφέρει αναλόγως. Επίσης το βιο-φορμάκι «αισθάνεται» την υγρασία και ειδοποιεί τους γονείς ότι πρέπει να αλλάξουν το μωρό. Το βιο-φορμάκι μπορεί να μπαίνει στο πλυντήριο χωρίς να παθαίνει κάτι ο μηχανισμός του.

Πηγή: tovima

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας