Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-11-13 15:40:55 +0200 Όλα τα έσοδα της ημέρας θα διατεθούν για τους σκοπούς των προγραμμάτων του Δεσμού για την υποστήριξη Ελληνικών σχολείων. Φιλανθρωπικό Happening για 3η χρονιά!

Φιλανθρωπικό Happening για 3η χρονιά!

Φιλανθρωπικό Happening για 3η χρονιά! 470 900
Όλα τα έσοδα της ημέρας θα διατεθούν για τους σκοπούς των προγραμμάτων του Δεσμού για την υποστήριξη Ελληνικών σχολείων.

Το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο ΔΕΣΜΟΣ, η μη κερδοσκοπική εταιρία THEMELIA και η κοινωφελής πρωτοβουλία Ψ Δίκτυο, ενώνουν τις δυνάμεις  τους το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015, με αφορμή μια ιδέα της Τάνια Μπαγέρη, για μια φιλανθρωπική ημέρα γιορτής με σκοπό την υποστήριξη σχολείων ανά την Ελλάδα και την ανακούφιση συνανθρώπων μας που το έχουν άμεση ανάγκη!

Διαδραστικά παιχνίδια, χειροτεχνίες, τραγούδια, παραμύθια, μουσική, χορός αλλά και χειροποίητα είδη, Χριστουγεννιάτικα δώρα, και άλλα αντικείμενα όπως και σπιτικές λιχουδιές είναι μόνο μερικές από τις εκπλήξεις του Care, Share & Play, που θα παρασύρουν μικρούς και μεγάλους σε ένα ευχάριστο κλίμα, χαρίζοντας μια πρώτη γεύση από τα Χριστούγεννα που έρχονται.

Όλα τα έσοδα της ημέρας θα διατεθούν για τους σκοπούς των προγραμμάτων του Δεσμού για την υποστήριξη Ελληνικών σχολείων.

Και επειδή υπάρχουν πολλοί τρόποι να συνεισφέρουμε αρκεί να υπάρχει η διάθεση,  παράλληλα συγκεντρώνουμε τρόφιμα συσκευασμένα μακράς διάρκειας, είδη προσωπικής υγιεινής, καθαριστικά, πάνες, μωρομάντηλα, βρεφικό γάλα, κουβέρτες και αδιάβροχα για τους οργανισμούς κοινωφελούς πρόνοιας του δικτύου του Δεσμού, που στηρίζουν μεταξύ άλλων πρόσφυγες.

“Care Share Play” Angels:
Πολύ σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια αυτή κατέχουν  οι εθελοντές, καθώς χωρίς τη δική τους συμβολή δε θα μπορούσε να λάβει σάρκα και οστά αυτή η πρωτοβουλία για μια συλλογική κίνηση προσφοράς σε ένα γιορτινό και ευχάριστο κλίμα. Γι αυτό και φέτος οι εθελοντές μας έχουν την τιμητική τους με έναν τίτλο που τους αρμόζει απόλυτα: είναι οι άγγελοι της εκδήλωσης που βοηθούν να γίνει το όραμα του Care, Share & Play πραγματικότητα!

Αν θέλετε να προσφέρετε και να γίνετε «Angel» του Care, Share & Play ή να συμμετέχετε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2106838117.

Θα είμαστε όλοι εκεί! Nα προσφέρουμε, να μοιραστούμε εμπειρίες, να περάσουμε καλά και πάνω από όλα να δείξουμε το ενδιαφέρον μας για όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Πληροφορίες:
Ημέρα: Σάββατο 28 Νοεμβρίου    Ώρα: 10:30πμ.-09:00μμ. website: www.careshareplay.gr

Χώρος:  “Littles” Preschool Education,  Θ. Δηληγιάννη 11, Κηφισιά
Τηλέφωνο επικοινωνίας Littles: 2108073054 website: www.littles.gr

Τηλέφωνο επικοινωνίας για χορηγίες /εθελοντισμό: 2106838117  
Email: info@taniabageri.gr  website: www.taniabageri.gr
Μάθετε περισσότερα :
http://desmos.org/
www.psy-diktyo.gr
www.themelia.org

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας