Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-11-02 13:21:35 +0200 Νέα παιδική συλλογή Φθινόπωρο Χειμώνας Kickers Φέτος το χειμώνα φοράμε Kickers

Φέτος το χειμώνα φοράμε Kickers

Φέτος το χειμώνα φοράμε Kickers 470 900
Νέα παιδική συλλογή Φθινόπωρο Χειμώνας Kickers
Χρώμα και sheepskin για φέτος το χειμώνα!

Η νέα παιδική συλλογή Kickers διατηρεί τα στοιχεία της διαχρονικότητας και της αυθεντικότητας στα μοντέλα της, ενώ έχουν προστεθεί πινελιές με πολύ χρώμα και sheepskin στοιχεία! Με βασικό μέλημα την άνεση και την ποιότητα, οι φόρμες γίνονται πιο άνετες και οι πάτοι μεγαλύτεροι για μεγαλύτερη ελευθερία!
 
Βρεφική σειρά
Μοντέρνα σχέδια και χρώματα, αλλά και έντονους συνδυασμούς χρωμάτων χαρακτηρίζουν τη νέα συλλογή. Σε αυτήν τη μικρή ηλικία, το ιδανικό παπούτσι πρέπει να διατηρεί σωστή στάση στο πέλμα, έτσι ώστε να διασφαλίζεται η σωστή βάδιση των μικρών!                     

Παιδική σειρά
Μπότες και μποτάκια κυριαρχούν προσφέροντας άνεση και ζεστασιά τις κρύες μέρες του χειμώνα, σε γήινα κυρίως χρώματα!

Κορίτσια
Οι μπότες για κορίτσια έχουν sheepskin επένδυση & μάλλινο ύφασμα για την προστασία από το κρύο αλλά και για να είναι οι δεσποινίδες πάντα ντυμένες με την τελευταία λέξη της μόδας!

Unisex μποτάκια
Μία χρωματική έκρηξη περιμένει τους μικρούς αλλά και τους γονείς τους (τα συγκεκριμένα μοντέλα υπάρχουν από 24 έως 42) στους φετινούς συνδυασμούς στα μποτάκια Kick color!

                          
Τα υποδήματα Kickers διατίθενται σε μεγάλα πολυκαταστήματα όπως τα Μούγερ, Attica, The Mall Athens, Golden Hall, Lapin House, NAK, Mothercare, Hondos Center καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής σε όλη την Ελλάδα. Για να ενημερωθείτε για το πλησιέστερο σημείο διάθεσης, καλέστε την David & Friends (Hellas) Α.Ε. αποκλειστικό αντιπρόσωπο και διανομέα των υποδημάτων Kickers στην Ελλάδα στο 2106928424.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας