Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-12-22 11:35:14 +0200 O πιο όμορφος χριστουγεννιάτικος προορισμός για μικρούς και μεγάλους. Φέτος όλοι θα κάνουμε Χριστούγεννα στο Kidom

Φέτος όλοι θα κάνουμε Χριστούγεννα στο Kidom

Φέτος όλοι θα κάνουμε Χριστούγεννα στο Kidom 470 900
Τα μικρά θα ξετρελαθούν και οι μεγάλοι θα γίνουν για μια ακόμη φορά ... παιδιά.

Μια βόλτα στο Kidom του Allou! Fun Park το περασμένο Σαββατοκύριακο ήταν αρκετή για να γίνουμε για λίγο παιδιά, να ζήσουμε τη μαγεία των Χριστουγέννων αλλά και να κάνουμε και εμείς τη δική μας ευχή στον Άγιο Βασίλη. 

Στην υποδοχή βρήκαμε τον Αρκούδο και τη Μάσα που ήρθαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα από τη Ρωσία για να περάσουν τα Χριστούγεννα τους στο Kidom.

Οι απίθανες περιπέτειες της Μάσα και του Αρκούδου μας  κρατούν συντροφιά όλο αυτόν τον καιρό και πραγματικά ανυπομονούσαμε να τους δούμε από κοντά.  Άλλωστε η Μάσα και ο Αρκούδος είναι η εικόνα της πραγματικής φιλίας! 

Με  μεγάλη τους χαρά μας έκαναν μια μεγάλη καρτουνίστικη αγκαλιά και έβγαλαν μαζί μας φωτογραφία. Αυτή η φωτογραφία θα είναι η χριστουγεννιάτικη κάρτα που θα δώσουμε στους παππούδες μας. 

Ο Άγιος Βασίλης καθόταν φέτος στο εντυπωσιακό του έλκηθρο  και περίμενε να ακούσει τις ευχές των παιδιών και να τις πραγματοποιήσει.

Περιμέναμε υπομονετικά και εμείς στη σειρά μας. Το κοριτσάκι μπροστά μας ανυπομονεί να ζητήσει την κούκλα της από τον Άγιο Βασίλη ενώ κάθε λίγο και λιγάκι ρωτά το μπαμπά της "Ήμουνα, δεν ήμουν καλό κορίτσι φέτος;", προκειμένου να εξασφαλίσει το δώρο της! 

Αφού ο Άγιος Βασίλης μας υποδέχθηκε με το χαρακτηριστικό του  «ho-ho-ho» υποσχέθηκε πως θα κάνει τα πάντα για να πραγματοποιήσει την ευχή σηκώνοντας το φρύδι του αλλά και χαμογελώντας πονηρά κάτω από την άσπρη του γενειάδα. 

Στη συνέχεια πήγαμε την πιο μαγική βόλτα με το όμορφο και μεγάλο φωτισμένο Carousel της πόλης.  Αμέσως μετά μπήκαμε στις Fouskes, το μεγάλο παιδότοπο με τα φουσκωτά και την τεράστια τσουλήθρα, όπου μείναμε ώρα πολύ. 

Για το τέλος αφήσαμε το τρελό τρενάκι Mini Big Apple, τα ιπτάμενα ελεφαντάκια Bongo και τον πύργο Youpi Tower!

Εννοείται πως μια βόλτα δεν είναι αρκετή για αυτό και είχαμε επιλέξει το Kidom Pass για απεριόριστες βόλτες στα παιχνίδια!

Πριν τελειώσει η όμορφη βόλτα μας στο Kidom γευτήκαμε απολαυστικές γεύσεις  ενώ  το διάλειμα από τα παιχνίδια συνόδευε το φρέσκο pop corn και τα αναψυκτικά που βρίσκονταν στο χώρο εστιάσης του Kidom.

Φέτος τις γιορτές δίνουμε όλοι ραντεβού στο Kidom του Allou! Fun Park γιατί  Χριστούγεννα σημαίνει... Kidom

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας