Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-12-22 09:57:24 +0200 Αυτό είναι το τέλειο Gift Guide για μία μαμά

Αυτό είναι το τέλειο Gift Guide για μία μαμά

Αυτό είναι το τέλειο Gift Guide για μία μαμά 470 900
Μία μαμά συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην προσωπική της εμπειρία, όπου ο άντρας της έκανε δώρο μία εβδομάδα διακοπές σε ένα “Mothers getaway club”.

 

Ένα οδηγός για το απόλυτο δώρο για τη μαμά έκανε τον γύρο του διαδικτύου, πριν από λίγες μέρες. Η φωτογραφία που κέρδισε την αγάπη όλων των μαμάδων του Instagram.Το μοναδικό γιορτινό σκίτσο ανήκει στην γραφίστρια, καλλιτέχνη και ζωγράφο Mary Catherine Starr. Η ίδια όντως μητέρα ζει τα τελευταία χρόνια στην Αμερική με την οικογένειά της και αποτυπώνει στη δουλειά της, την πραγματικότητα της σύγχρονης μητέρας. 

 


 

Στα σχόλια από κάτω από το post, μητέρες μιλούν για τις διακοπές, που πήγαν μόνες τους ή με άλλες  μαμάδες. Μία μαμά συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην προσωπική της εμπειρία, όπου ο άντρας της έκανε δώρο μία εβδομάδα διακοπές σε ένα “Mothers getaway club”. Άλλες μητέρες απλά έκλεισαν ένα διήμερο σε ένα ξενοδοχείο για να μείνουν μόνες τους και να απολαύσουν την περιποίηση του room service

 

Οι μητέρες περισσότερο από κάθε άλλη φορά έχουν ανάγκη για ξεκούραση. 'Ηταν και αυτή μία απαιτητική χρονιά, και όλοι θέλουν να ξεφύγουν. 

 

Μήπως ήρθε η ώρα για να κάνετε μία κράτηση; 


source: Instagram/MaryCatherineStarr

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας