Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-04-28 21:06:17 +0300 Φέτος “πιάνουμε” τον Μάη μέσα στο σπίτι μας! Φέτος “πιάνουμε” τον Μάη μέσα στο σπίτι μας!

Φέτος “πιάνουμε” τον Μάη μέσα στο σπίτι μας!

Φέτος “πιάνουμε” τον Μάη μέσα στο σπίτι μας! 470 900
Και φτάνει η όμορφη γιορτή, η Πρωτομαγιά! Όμορφη όχι μόνο γιατί είναι αργία και μπορούμε να χουζουρεψουμε λίγο παραπάνω αλλά και γιατί σηματοδοτεί το ξύπνημα της άνοιξης.

Πριν η πρώτη μέρα του Μάη καθιερωθεί σαν μία εργατική επέτειος είχε συνδεθεί με την αναγέννηση της φύσης. Στην Ελλάδα συγκεκριμένα υπάρχουν πολλά διαφορετικά έθιμα ανά περιοχές με τα οποία συνηθίζαμε να γιορτάζουμε την άνοιξη με πιο γνωστό βέβαια το «Έπιασες τον Μάη;». Η φετινή Πρωτομαγιά βέβαια είναι λίγο διαφορετική καθώς δεν μπορούμε να βγούμε από τα σπίτια μας και να πάμε στην εξοχή, να μαζέψουμε λουλούδια και να φτιάξουμε το πρωτομαγιάτικο στεφάνι. Αλλα τί; Θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια; Όχι βέβαια! Θα φτιάξουμε τα δικά μας λουλούδια για να ομορφύνουμε αυτή τη διαφορετική Πρωτομαγιά. Πώς; Δείτε παρακάτω!

 

 

Τι θα χρειαστείτε;

  1. Πολύχρωμα χαρτιά, εάν δεν έχετε μπορείτε να χρωματίσετε λευκές κόλλες με τα αγαπημένα σας χρώματα ή να χρησιμοποιήσετε παλιές εφημερίδες και περιοδικά.
  2. Συρραπτικό
  3. Κόλλα
  4. Ψαλίδι
  5. Μολύβι
  6. Μαρκαδόρους ή κηρομπογιές

Αφού φτιάξετε τα δικά σας μοναδικά λουλούδια μπορείτε να τα κολλήσετε σε ένα χάρτινο στεφάνι και να τα κρεμάσετε έξω από την πόρτα του σπιτιού σας.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας