Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2022-03-22 09:02:31 +0200 Η συγκλονιστική συνέντευξη της Ευγενίας Δημητροπούλου που μιλά για την εμπειρία της υιοθεσίας

Η συγκλονιστική συνέντευξη της Ευγενίας Δημητροπούλου που μιλά για την εμπειρία της υιοθεσίας

Η συγκλονιστική συνέντευξη της Ευγενίας Δημητροπούλου που μιλά για την εμπειρία της υιοθεσίας 470 900
Η ίδια εξήγησε πως πήραν την απόφαση με τον σύντροφό της να υιοθετήσουν αλλά και περιέγραψε τις δυσκολίες αλλά και τις μεγάλες συγκινήσεις.

 

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή The Dot, στην Νάντια Μπουλέ και στον Μίνω Θεοχάρη για την εμπειρία της υιοθεσίας της κόρης της Εύας από τη Σιέρα Λεόνε. Η ίδια εξήγησε πως πήραν την απόφαση με τον σύντροφό της να υιοθετήσουν αλλά και περιέγραψε τις δυσκολίες που μπορεί να συναντήσει ένα ζευγάρι, αν διαλέξει από το δρόμο.

 

«Ο σκοπός μας ήταν να αλλάξουμε το ρου της ιστορίας ενός παιδιού, όπου και αν γεννήθηκε, όποιο χρώμα και να έχει, όπως και να είναι τα μαλλιά του. Ομολογώ ότι ζήτησα το τηλέφωνο επικοινωνίας της προηγούμενης μαμάς, είναι η Μάρθα και ο Θανάσης που έχουν πάρει ήδη δύο παιδάκια, είναι οι μοναδικοί Έλληνες που ήταν πριν από μας», εκμυστηρεύτηκε στους δύο παρουσιαστές. Η Ευγενία Δημητροπούλου είχε μιλήσει και στο παρελθόν για την προσπάθεια της να υιοθετήσει ένα παιδί.

 

Ενώ παράλληλα πρόσθεσε: «Όχι απλώς επικοινωνήσαμε, είναι και η νονά της εννοείται. Εγώ αυτή τη στιγμή μιλάω με όλον τον κόσμο που κατεβαίνει κάτω για να υιοθετήσει ένα παιδί ή θα κατεβούν και το θεωρώ κάπως μία συνέχεια. Γίνεται μια αλυσίδα. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να πάνε στραβά σε ένα τέτοιο ταξίδι. Ήμασταν πάρα πολύ τυχεροί, ήμασταν πολύ οργανωμένοι και ταυτόχρονα ήταν σαν ένα χέρι να σου έδινε μια λύση», ανέφερε η Ευγενία Δημητροπούλου.

 

Δείτε μέρος της συνέντευξης παρακάτω.

 

Η υιοθεσία είναι μία επιλογή που βλέπουμε όλο και συχνότερα τα τελευταία χρόνια και ευχόμαστε σε όλες τις οικογένειες που επιλέγουν αυτό το δρόμο, να καταφέρουν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους, ένα παιδάκι που τόσο επιθυμούν.

 

source: EvgeniaDimitropoulou/Instagram

Σχόλια

Neutral avatar

Οι υποστηρικτές μας