Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-20 10:45:41 +0300 Η σωστή διατροφή είναι η ασπίδα του οργανισμού της μέλλουσας μαμάς κατά των ιώσεων. Τροφές κατά των ιώσεων

Τροφές κατά των ιώσεων

Τροφές κατά των ιώσεων 470 900
Η σωστή διατροφή είναι η ασπίδα του οργανισμού της μέλλουσας μαμάς κατά των ιώσεων.
1. Νερό: Πίνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο νερό. To νερό κρατά το σώμα της εγκύου ενυδατωμένο γεγονός που προστατεύει από τις ιώσεις

2. Πράσινο τσάι: Σκοπός μας είναι η κατανάλωση τροφών που δυναμώνουν και δεν ρίχνουν τις αντιστάσεις του ανοσοποιητικού. Για το λόγο αυτό αποφεύγουμε την κατανάλωση καφέ και αλκοολ και προτιμούμε πράσινο τσάι που προσφέρει ενυδάτωση χωρίς παρενέργειες.

3. Φρούτα και λαχανικά: Kαταναλώνουμε άφθονα φρούτα και λαχανικά, τουλάχιστον 5 μερίδες την ημέρα. Τα φρούτα και τα λαχανικά είναι γνωστή πηγή βιταμινών και μετάλλων. Tip: Πιείτε ένα ποτήρι χυμό πορτοκαλιού που είναι άφθονος σε βιταμίνη C.

4. Ψάρια: H πρόσληψη "υγιειούς" λίπους είναι απαραίτητη για την πρόληψη από τις ιώσεις. Προτιμήστε λιπαρά ψάρια αλλά και ανάλατους ξηρούς καρπούς.

4+1. Γιαούρτι: To γιαούρτι είναι πλούσιο σε ασβέστιο. Τα ποσοστά ασβεστίου που περιέχει ενισχύουν κατά πολύ το ανοσοποιητικό σας σύστημα αλλά βοηθούν και στη καλή λειτουργία του εντέρου.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας