Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-09-25 19:02:17 +0300 Έχει γίνει συνείδηση πλέον ότι η ισορροπημένη διατροφή είναι απαραίτητη για να μεγαλώσουν και να αναπτυχθούν σωστά τα παιδιά. Θαυματουργές τροφές για παιδιά

Θαυματουργές τροφές για παιδιά

Θαυματουργές τροφές για παιδιά 470 900
Έχει γίνει συνείδηση πλέον ότι η ισορροπημένη διατροφή είναι απαραίτητη για να μεγαλώσουν και να αναπτυχθούν σωστά τα παιδιά.

Ο καλύτερος τρόπος για να είναι τα παιδιά μας υγιή όχι μόνο στην παιδική και εφηβική ηλικία, αλλά και στην ενήλικη ζωή, είναι να τρέφονται σωστά τα πρώτα χρόνια της ζωής τους. Ταυτοχρόνως, μέρος της διαπαιδαγώγησης των παιδιών είναι να τα διδάξουμε τη σημασία της υγιεινής, ισορροπημένης διατροφής καθώς μεγαλώνουν, ώστε να συνεχίσουν να κάνουν σωστές διατροφικές επιλογές σε όλη τους τη ζωή.
Όλο και περισσότερα στοιχεία καταδεικνύουν ότι ορισμένες τροφές συντελούν σημαντικά στη φυσική και διανοητική υγεία, βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα.

Το βιβλίο Θαυματουργές Τροφές για Παιδιά  εστιάζει την προσοχή του σε 25 τροφές από τις πλέον θαυματουργές, που προάγουν την υγεία και τις οποίες πρέπει να προτρέπετε τα παιδιά σας να καταναλώνουν _άρα να τις προμηθεύεστε κάθε εβδομάδα. Οι περισσότερες από αυτές βοηθούν να προστατευτούμε από πολλά προβλήματα υγείας στη μετέπειτα ζωή, όπως τα καρδιαγγειακά νοσήματα, ο καρκίνος, ο διαβήτης, η οστεοπόρωση, η υψηλή πίεση, η αρθρίτιδα και ο καταρράκτης, ενώ τα παιδιά έχουν να ωφεληθούν πολλαπλώς από αυτές.

Το βιβλίο Θαυματουργές Τροφές για Παιδιά  είναι ένας οδηγός που κατατοπίζει πλήρως για 25 θαυματουργές τροφές – τι περιέχουν, τι προσφέρουν, πώς συνδυάζονται, από τι προστατεύουν και γιατί είναι όντως θαυματουργές, πώς μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε στο έπακρο και με ποιόν τρόπο ωφελούν τα παιδιά μας στην παιδική και την ενήλικη ζωή τους.

Σχόλια

Neutral avatar

Οι υποστηρικτές μας