Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-11-02 13:37:02 +0200 Τρία ήταν τα μωρά που επρόκειτο να φέρει στον κόσμο η Celine Dion. Τρίδυμα κυοφορούσε η Dion

Τρίδυμα κυοφορούσε η Dion

Τρίδυμα κυοφορούσε η Dion 470 900
Λίγες μέρες μετά την γέννηση των διδύμων, τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης δημοσιεύουν την είδηση πως η Celine κυοφορούσε τρίδυμα.

Η ίδια η Celine αποκάλυψε σε μια μαγνητοσκοπημένη εκπομπή ότι κυοφορούσε τρίδυμα. "Από το πρώτο υπερηχογράφημα,  μάς είχαν πει για δίδυμα. Μετα όμως οι γιατροί έμοιαζαν ανήσυχοι. Πιθανότατα να είναι μόνο ένα τελικά, μας έλεγαν", αναφέρει η Celine Dion στην εν λόγω εκπομπή. "Στην πραγματικότητα, είχα τρίδυμα" συμπληρώνει. Το τρίτο έμβρυο παρόλα αυτά δεν επιβίωσε. Η καρδιά του σταμάτησε λίγο αργότερα. "Το μικρό αυτό μωρό αποφάσισε να αφήσει την θέση του στα άλλα δύο", εξηγεί η τραγουδίστρια. "Είναι περίεργο εκεί που έκανα προσπάθεια να αποκτήσω μια κόρη να βρίσκομαι έγκυος με τρία μωρά", καταλήγει. 

Και τα ονόματα αυτών....Neslon & Eddy
Τα δίδυμα που γεννήθηκαν πριν περίπου πέντε μέρες έχουν ήδη ονόματα. Οι γονείς τους αποφάσισαν τα παρακάτω:   Neslon προς τιμήν του ηγέτη της Νοτίου Αφρικής Νέλσον Μαντέλα, τον οποίο συνάντησε το ζευγάρι κατά την περιοδεία της Celine Dion στην Αφρική. Ο δεύτερος γιος τους πήρε το όνομα Eddy από το μικρό όνομα του γάλλου συνθέτη Eddy Marnay, ο οποίος και απεβίωσε το 2003. Ο Eddy Marnay είχε συνθέσει τα πρώτα τραγούδια της Celine και υπήρξε κάτι σαν δεύτερος πατέρας για εκείνη, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο συζυγός της, Rene Angelil.


Πηγή: www.nydailynews.com

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας