Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-07-16 10:41:24 +0300 Το PreNatalBox είναι το δώρο του Babyspace.gr που διανέμεται δωρεάν σε έγκυες γυναίκες που διανύουν τον 6ο-8ο μήνα εγκυμοσύνης τους. Εσείς το παραγγείλατε; Το Pre Natal δωράκι θα σας περιμένει μετά τις διακοπές! Εσεις το παραγγείλατε;

Το Pre Natal δωράκι θα σας περιμένει μετά τις διακοπές! Εσεις το παραγγείλατε;

 Το Pre Natal δωράκι θα σας περιμένει μετά τις διακοπές! Εσεις το παραγγείλατε; 470 900
Το PreNatalBox είναι το δώρο του Babyspace.gr που διανέμεται δωρεάν σε έγκυες γυναίκες που διανύουν τον 6ο-8ο μήνα εγκυμοσύνης τους. Εσείς το παραγγείλατε;

 

Η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι μοναδική για κάθε ζευγάρι. Νέες ανάγκες και νέοι ρόλοι κατακλύζουν την μέλλουσα μητέρα και τον σύντροφό της. Μία δοκιμασία διάρκειας 9 μηνών με πολλή χαρά και αγωνία ξεκινά για τους νέους γονείς. 
 

Για περισσότερα από 10 χρόνια, οι άνθρωποι πίσω από το Babyspace.gr υποστηρίζουν τις νέες οικογένειες στο ταξίδι τους. Ενημερωτικά κείμενα, άρθρα από ειδικούς και επιστήμονες, λύσεις και απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις βρίσκονται στις ηλεκτρονικές σελίδες του Babyspace.gr.

 

Όμως δεν σταματάμε εκεί. Γνωρίζοντας καλά πως η νέα ζωή είναι ένα μοναδικό δώρο, θέλουμε με τη σειρά μας να κάνουμε ένα δώρο στη νέα οικογένεια και εμείς.Έτσι εξασφαλίσαμε ειδικά για τις μέλλουσες μητέρες ένα ΔΩΡΟ, το PreNatalBox.

 

Τι είναι το PreNatalBox;

 

Είναι το δώρο μας που διανέμεται κάθε χρόνο σε περίπου 48.000 έγκυες γυναίκες, όταν διανύουν τον 6ο-8ο μήνα εγκυμοσύνης, μέσα από Γυναικολόγους, Ιδιωτικά Μαιευτήρια και φυσικά το Babyspace.gr.

 

Τι περιέχει το PreNatalBox;

 

Το PreNatalBox περιέχει κρέμα περιποίησης για το δέρμα της εγκύου, οδοντόκρεμα για την περίοδο της εγκυμοσύνης, σαπούνι ευαίσθητης περιοχής, μπιμπερό, πιπίλες, καλλυντικά για το νεογέννητο, το περιοδικό Οδηγός Εγκυμοσύνης, σε συνεργασία με τη Μυρτώ Κάζη και την ομάδα του ΒΟΟΜ και άλλα προϊόντα χρήσιμα για τον ερχομό του μωρού στο σπίτι.

 

Πως μπορώ να λάβω το δωράκι μου;

 

Εγγραφείτε στην ιστοσελίδα μας Babyspace.gr, ακολουθώντας τον σύνδεσμο:  https://www.babyspace.gr/el/users/sign_up

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ

 

 

Α. Κάνετε εγγραφή στο  https://www.babyspace.gr/el/users/sign_up

 

B. Σας έρχεται email επιβεβαίωσης το οποίο ανοίγετε για να ενεργοποιήσετε την εγγραφή

 

Γ. Πηγαίντε σε αυτόν το σύνδεσμο και κάντε την παραγγελία σας  https://www.babyspace.gr/el/free_gifts/gifts/gia-ti-melloysa-mama

 

 

Το δώρο σας θα είναι στα χέρια σας εντός 2 μηνών από την ημέρα της παραγγελίας. Αμέσως μετά τις καλοκαιρινές σας διακοπές! 

 

Το Babyspace.gr είναι πάντα κοντά στους νέους γονείς με μία αγκαλιά απαντήσεις!
 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας