Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2019-12-12 10:49:54 +0200 Είναι σημαντικό να βρεις τη φόρμα σου, πριν μείνεις έγκυος! Το fitness της μέλλουσας μαμάς

Το fitness της μέλλουσας μαμάς

Το fitness της μέλλουσας μαμάς 470 900
Κάνε τη γυμναστική απαραίτητο κομμάτι της καθημερινότητάς σου ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες για το fitness της μέλλουσας μαμάς. Επέλεξε μια από τις διαθέσιμες μεθόδους εξάσκησης -από το shopping και τα βαράκια, μέχρι τις οικιακές ασχ...

1. Shopping fitness
Τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ δεν είναι χαμένος χρόνος. Kαθώς περπατάς και ενώ σπρώχνεις το καροτσάκι σφίξε δυνατά τους γλουτούς σου για μερικά λεπτά. Χαλάρωσε και κάνε όσες περισσότερες επαναλήψεις μπορείς. Σε μερικές εβδομάδες θα νιώσεις τους μυς σου πιο σφιχτούς και πιο δυνατούς.

2. Ηome work
Τα κατά τα άλλα βαρετά οικιακά ίσως σου φανούν πιο ενδιαφέροντα ξέροντας ότι κάθε ώρα που περνάς ξεσκονίζοντας, σφουγγαρίζοντας ή σκουπίζοντας τα πατώματα, εκτός από την ενοχλητική βρωμιά, ξεφορτώνεσαι και  γύρω στις 300 θερμίδες!

3. Βαράκια
Η προτίμηση της Jennifer Lopez στα παντελόνια τύπου «καμπάνα» δεν είναι μόνο θέμα στυλ. Κάτω από τα μπατζάκια της κρύβει βαράκια του ενός κιλού που καθώς περπατά πολλαπλασιάζουν την προσπάθεια. Κάνε το ίδιο για δυνατά, καλοσχηματισμένα πόδια!

4. Fitness&Fun
Μοιράσου με τις φίλες σου τα έξοδα για ένα καινούριο σετ γυμναστικής (διάδρομο, βαράκια, step κ.α.). Οργανώστε βραδιές γυμναστικής και συνδυάστε το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

5. Με κοριτσίστικη διάθεση
Ξαναθυμήσου το σχοινάκι που παίζαμε μικρές και χάσε 60-70 θερμίδες το δεκάλεπτο. Απλό, οικονομικό και θαυματουργό!

6. Επιχείρηση ποδήλατο
Στο κατάστημα ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΑ δίπλα στο σταθμό Ακρόπολης μπορείς να νοικιάσεις το ποδήλατο της αρεσκείας σου, ενώ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.cyclingnews.gr θα βρεις μεταχειρισμένα ποδήλατα σε καλή κατάσταση και οικονομικές τιμές.

Γυμναστική με κάθε ευκαιρία…
Ενώ οδηγείς
Σφίξε εναλλάξ τους γλουτούς και τους μυς των μηρών. Χαλάρωσε και επανάλαβε όσο διαρκεί η διαδρομή. Η άσκηση είναι απλή, το όφελος όμως θεαματικό! Φτάνοντας στον προορισμό σου πάρκαρε το αμάξι όσο πιο μακριά μπορείς. Το περπάτημα είναι μια από τις καλύτερες αερόβιες ασκήσεις.  

Ενώ βλέπεις τηλεόραση
Σφίξε μεταξύ  τους τα γόνατα τοποθετώντας ένα μαξιλάρι ανάμεσά τους. Με τον καιρό η άσκηση γίνεται μηχανικά, απλά και ευχάριστα χαρίζοντας δυνατούς και σφριγηλούς μύες.

Σου αρέσει το τρέξιμο;
Τέλεια! Πρόκειται για την ιδανική άσκηση για θεαματικά αποτελέσματα χωρίς ειδικό εξοπλισμό ή εκπαίδευση. Ξεκίνα με δεκάλεπτο τρέξιμο και σταδιακά αύξησε το χρόνο. Μην ξεχνάς την προθέρμανση με διατάσεις αν δεν θες να καταλήξεις με πιασίματα και σοβαρούς τραυματισμούς! 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας