Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2017-12-20 12:57:38 +0200 Το ArGOODaki φέτος στηρίζει το έργο του Σωματείου «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος»

Το ArGOODaki φέτος στηρίζει το έργο του Σωματείου «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος»

Το ArGOODaki φέτος στηρίζει το έργο του  Σωματείου «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» 470 900
Συνεχίζοντας την τρυφερή ιστορία αγάπης που ξεκίνησε πριν από 16 χρόνια, αυτά τα Χριστούγεννα το ArGOODaki των Goody’s Burger House υποστηρίζει το έργο του Σωματείου «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος».

Το αγαπημένο ArGOODaki, στοχεύοντας να απαλύνει το παιδικό τραύμα, φέτος συνεργάζεται με το Σωματείο «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» και φιλοδοξεί να ενισχύσει με τον απαραίτητο εξειδικευμένο ιατρικό εξοπλισμό τη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας Νεογνών του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» και την Α’ Παιδιατρική Κλινική. Σκοπός του Σωματείου, χάρη στο οποίο έχουν επωφεληθεί πάνω από 340.000 παιδιά μέχρι σήμερα, είναι η πρόληψη των παιδικών ατυχημάτων, η άμεση και σωστή αντιμετώπιση των παιδικών τραυματισμών και η αναβάθμιση της νοσηλείας των παιδιών στη χώρα μας.

Το ArGOODaki, ο θεσμός κοινωνικής προσφοράς των Goody's Burger House, ξεκίνησε το 2002 με πηγή έμπνευσης την υποστήριξη και την αλληλεγγύη των παιδιών. Από τότε έως και σήμερα έχει επικεντρώσει το έργο του σε 3 βασικούς άξονες: την εκπαίδευση, τη σίτιση και την ιατρική μέριμνα. Χάρη στην προσπάθεια αυτών των ετών, το ArGOODaki έχει καταφέρει να αφήσει ένα ισχυρό αποτύπωμα με ολοκληρωμένα έργα που σχετίζονται με τον εξοπλισμό νοσοκομειακών μονάδων της χώρας, την ανέγερση και ανακατασκευή σχολικών μονάδων αλλά και την κάλυψη σημαντικών αναγκών σίτισης.
 

Πως μπορείτε να βοηθήσετε το ArGOODaki


Ας αγκαλιάσουμε και φέτος όλοι το ArGOODaki, δίνοντάς του δύναμη να συνεχίσει το ταξίδι του δίπλα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη, με δύο τρόπους:

Με κάθε γεύμα ArGOODaki επιλέγουμε ανάμεσα σε πέντε συλλεκτικά δώρα: το αγαπημένο μας αρκουδάκι, backpacks για μικρούς και μεγάλους, ένα παιδικό σετ φαγητού, ένα κουτί αποθήκευσης παιχνιδιών, ένα μαξιλαράκι στο σχήμα του αγαπημένου ήρωα ArGOODaki.

Εκφράζοντας τα συναισθήματα και τη διάθεσή μας με τα ανανεωμένα emojis που δημιουργήθηκαν ειδικά για το ArGOODaki. H εφαρμογή ArGOODaki emojis είναι διαθέσιμη δωρεάν στο App Store & το Google Play Store

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας