Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-11-24 17:48:48 +0200 Το συγκλονιστικό βίντεο της Lacta και της Διοτίμα για την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών

Το συγκλονιστικό βίντεο της Lacta και της Διοτίμα για την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών

Το συγκλονιστικό βίντεο της Lacta και της Διοτίμα για την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών 470 900
Το βίντεο είναι αρκετά σοκαριστικό και στόχο του έχει να “αναγκάσει” τους ανθρώπους να καταλάβουν την επιδημική μορφή που έχει λάβει η κακοποίηση των γυναικών, σε παγκόσμιο επίπεδο.
 

Η Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών στις 25 Νοεμβρίου, βρίσκει την Ελλάδα σε ένα αρνητικό ρεκόρ, καθώς απαριθμεί 13 δολοφονίες γυναικών και χιλιάδες αναφορές για κακοποιητική συμπεριφορά μέχρι σήμερα για το 2021. Τις περισσότερες φορές οι κακοποιητές είναι άνθρωποι που “αγαπούσαν” τις γυναίκες αυτές και βρίσκονταν στον στενό οικογενειακό κύκλο τους. 

 

Το Κέντρο Διοτίμα που εδώ και αρκετά χρόνια υποστηρίζει κακοποιημένες γυναίκες και τις οικογένειές τους, να σταθούν στα πόδια τους, ένωσε τις δυνάμεις του με την Lacta, μία εταιρεία που έχει συνδέσει το όνομά της με τα μηνύματα αγάπης, με σκοπό να ευαισθητοποιήσουν τους ανθρώπους σε θέματα που αφορούν τη βία κατά των γυναικών. 

 

Το βίντεο ξεκινά με ένα ζευγάρι που ζει μία παραμυθένια πραγματικότητα. Σταδιακά, η σχέση εξελίσσεται σε μία αρκετά τοξική πραγματικότητα για τη γυναίκα, η οποία όταν επιλέγει να φύγει, βρίσκεται αντιμέτωπη με τον μεγαλύτερό της φόβο. 

 

Το βίντεο είναι αρκετά σοκαριστικό και στόχο του έχει να “αναγκάσει” τους ανθρώπους να καταλάβουν την επιδημική μορφή, που έχει λάβει η κακοποίηση των γυναικών, σε παγκόσμιο επίπεδο, τα τελευταία χρόνια. Από την πρώτη κιόλας μέρα από τη δημοσίευσή του, έγινε viral και περισσότεροι από 600 χιλιάδες άνθρωποι το έχουν ήδη παρακολουθήσει, ενώ στα σχόλια κάτω από το βίντεο υπάρχουν πολλές μαρτυρίες γυναικών, που και οι ίδιες με τη σειρά τους έχουν βρεθεί σε κακοποιητικές σχέσεις. 

 

Μπορείτε να δείτε το video ΕΔΩ.

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας