Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-07-20 11:41:05 +0300 Τι δεν πρέπει να λείπει από το σπίτι το πρώτο βράδυ με το μωρό; Το πρώτο μας βράδυ

Το πρώτο μας βράδυ

Το πρώτο μας βράδυ 470 900
Τι δεν πρέπει να λείπει από το σπίτι το πρώτο βράδυ με το μωρό;

Κάτι που αγχώνει όλες τις νέες μαμάδες, είναι το πρώτο εικοσιτετράωρο με το μωρό στο σπίτι. Οι ώρες αυτές είναι μία μοναδική εμπειρία και είναι η αρχή της ουσιαστικής σχέσης μας με το μωρό μας. Όλα είναι έτοιμα! Κούνια, καρέκλα θηλασμού, αλλαξιέρα, ντουλάπα, λούτρινα, καρότσι, στράτα, πορτ μπεμπέ.  Είναι όμως πράγματι αυτά τα απολύτως απαραίτητα; Τι είναι αυτό που θα πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει μέσα στο παιδικό δωμάτιο, πριν τον ερχομό του νέο μέλους;

Ολόσωμα φορμάκια 
Το νέο μέλος της οικογενειας έρχεται χωρίς αποσκευές. Οι πρώτες βόλτες θα αργήσουν να ξεκινήσουν, για αυτό μία ντουζίνα φορμάκια είναι αρκετή! Ας μην ξεχνάμε, πως όποιος θα έρθει στο σπίτι για επίσκεψη, είναι σίγουρο πως θα φέρει μαζί του το και το κάτι τις του για να εμπλουτίσει την παιδική ντουλάπα. Άλλωστε τα παιδιά μεγαλώνουν με τόσο γρήγορους ρυθμούς που δεν αξίζει να αγοράσουμε πολλά ρούχα, γιατί δεν θα τα φορέσει σχεδόν καθόλου. 

Δείτε περισσότερα φορμάκια με έκπτωση έως και 30%, εδώ!

Κουβερτούλα
Το αγαπημένο αξεσουάρ κάθε μαμάς! Η εποχή που θα γεννήσουμε δεν έχει σημασία και μια με δύο παιδικές κουβερτούλες πρέπει να υπάρχουν όπωσδήποτε στη λίστα από τα ψώνια μας. Κάθε φορά που έρχεται κόσμος να δει το μωρό, καλό θα είναι να το δίνουμε να το πάρουν αγκαλιά, με την κουβερτούλα του. 

Δείτε περισσότερα προϊόντα για το μωρό σας εδώ!

Το αγαπημένο πορτ-μπεμπέ
Το πορτ-μπεμπέ είναι ένα από τα βασικά πράγματα που πρέπει να υπάρχουν στο σπίτι, από τις πρώτες κιόλας μέρες. Το πορτ-μπεμπέ θα είναι η κρυψώνα του και η φωλίτσα του όσο εμείς θα κάνουμε τις δουλειές μας. Επιπλέον το πορτ-μπεμπέ μας δίνει τη δυνατότητα να παίρνουμε το μωρό μας όπου θέλουμε και ταυτόχρονα να αισθανόμαστε μεγαλύτερη ασφάλεια.

Η πολυθρόνα της μαμάς
Η πολυθρόνα ταΐσματος ή νανουρίσματος, είναι απαραίτητη και αποτελεί τα βασικά μας ψώνια. Οι ειδικές πολυθρόνες που υπάρχουν στο εμπόριο, θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας και ένα από τα αγαπημένα μας αντικείμενα. 

Η ανεκτίμητη αγκαλιά
Και φυσικά αυτό που δεν αγοράζεται, αλλά ίσως είναι το πιο βασικό που θα χαρίσουμε στο μωρό μας από την πρώτη μέρα είναι μια μεγάλη ανιδιοτελής αγκαλιά. Μια αγκαλιά που θα του προσφέρει τη ζεστασιά και την αγάπη μας! 

Πηγή: popsugar.com

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας