Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-11-17 12:47:20 +0200 'Eνα βιβλίο για τα διαφορετικά παιδιά Πρόταση βιβλίου: Το παιδί μου είναι διαφορετικό. Πώς να το βοηθήσω;

Πρόταση βιβλίου: Το παιδί μου είναι διαφορετικό. Πώς να το βοηθήσω;

Πρόταση βιβλίου: Το παιδί μου είναι διαφορετικό. Πώς να το βοηθήσω; 470 900
'Eνα βιβλίο για τα διαφορετικά παιδιά

Ανακαλύπτοντας ότι το παιδί μας είναι διαφορετικό, ερχόμαστε σε επαφή με μια μεγάλη πρόκληση. Συχνά αυτή η πρόκληση έχει ένα λαβύρινθο συναισθημάτων και τη μεγάλη ανησυχία μας αν θα τα καταφέρουμε να στηρίξουμε το παιδί μας με το σωστό τρόπο. Σε αυτό το σημείο δεν θα πρέπει φυσικά, να ζητήσουμε τη βοήθεια ειδικού που θα μπορέσει να μα δείξει τον τρόπο για να το καταφέρουμε.

Στη αναζήτησή μας για ένα χρήσιμο πρακτικό οδηγό που μπορεί να δώσει κάποιες αρχικές πληροφορίες για τα όμορφα, υπέροχα "διαφορετικά" παιδιά, ανακαλύψαμε το βιβλίο "Το παιδί μου είναι διαφορετικό. Πώς να το βοηθήσω;" από τις εκδόσεις Μεταίχμιο και σας το συστήνουμε! 

 

 

Πρόκειται για ένα πρακτικό οδηγό για γονείς, εκπαιδευτικούς και επαγγελματίες ειδικής αγωγής με θεωρητικό υλικό, συμβουλές και δραστηριότητες για την αναγνώριση και σωστή διαχείριση των ιδιαιτεροτήτων των παιδιών με μαθησιακές και άλλες διαταραχές (ΔΕΠ/Υ, μαθησιακές δυσκολίες, υψηλή νοητική ικανότητα, Άσπεργκερ).

Για την πιο γρήγορη και άμεση απόκτησή του, θα το βρείτε και σε e-book ώστε να το έχετε αποθηκευμένο στις κινητές συσκευές σας.

Σχόλια

Neutral avatar

Οι υποστηρικτές μας