Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-11-08 10:41:53 +0200 Το κλάμα της κόρης τους μέσα στη νύχτα, έσωσε τις ζωές όλων! Το κλάμα τούς έσωσε τη ζωή!

Το κλάμα τούς έσωσε τη ζωή!

Το κλάμα τούς έσωσε τη ζωή! 470 900
Το κλάμα της κόρης τους μέσα στη νύχτα, έσωσε τις ζωές όλων!

Ο Kyle και η Monique Ruppel συμβουλεύουν όλους τους γονείς να βεβαιωθούν ότι έχουν ανιχνευτές μονοξειδίου του άνθρακα στο σπίτι τους. Η δική τους αμέλεια παρολίγο να τους στοιχίσει τη ζωή, για καλή τους τύχη όμως, το κλάμα της κόρη τους στάθηκε σωτήριο για όλους! 

"Ο μικρός μας άγγελος έκανε κάτι τρομερά ασυνήθιστο. Κάτι το οποίο δε θα μπορέσει να καταλάβει μέχρι να μεγαλώσει αρκετά. Κυριολεκτικά μας έσωσε τη ζωή! Η Celia κανονικά ξυπνάει μία φορά μέσα στη νύχτα. Πάντα ξυπνάμε και εμείς μαζί της και τη βοηθάμε να ξανακοιμηθεί. Την περασμένη Παρασκευή όμως, γύρω στις 3 π.μ. ξύπνησε για δεύτερη φορά. Προσπάθησα να πάω στο δωμάτιο της, όμως δεν κατάφερα να κάνω πάνω από μερικά βήματα. Αμέσως άρχισα να ζαλίζομαι. Τότε ξύπνησε και ο Kyle και αμέσως κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Και οι δύο ζαλιζόμασταν, νιώθαμε ναυτία, πονοκέφαλο και τα μάτια μας να καίνε. Βάλαμε δύο πράγματα σε μία τσάντα και πήραμε τη Celia. Η γάτα μας πέθανε στα πόδια μου και ο Kyle ήταν έτοιμος να λιποθυμήσει. Ευτυχώς λίγο μετά ήρθαν οι γονείς του Kyle, το ασθενοφόρο και πήγαμε όλοι στο νοσκομείο."

Η οικογένεια Ruppel μεταφέρθηκε στο νοσοκομέιο στο Vankouver και για τρείς ώρες τους χορηγούνταν οξυγόνο. Η περιπέτειά τους είχε αίσιο τέλος, η δηλητηρίαση όμως από το μονοξείδιο του άνθρακα παραλίγο να τους στοιχίσει τη ζωή. Για αυτόν ακριβώς το λόγο προσπαθούν μέσω των social media να παρακινήσουν όλους τους γονείς να είναι πολύ προσεκτικοί με την ασφάλεια του σπιτιού τους.

"Παρακαλώ βεβαιωθείτε όλοι ότι έχετε ανιχνευτές μονοξειδίου του άνθρακα! Εμείς είμαστε ευγνώμονες που η Celia μας ξύπνησε! Πάντα ευχόμασταν να σταματήσει να ξυπνάει μέσα στη νύχτα, πλέον όμως δεν αισθανόμαστε το ίδιο!"

Πηγή: parenting.com 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας