Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-11-03 12:25:04 +0200 Ο Δήμαρχος Κηφισιάς αφιερώνει τα φετινά Χριστούγεννα στην προστασία του περιβάλλοντος, διοργανώνοντας δράσεις περιβαλλοντολογικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος με τα δημοτικά σχολεία! «Το Δέντρο της Ανακύκλωσης»

«Το Δέντρο της Ανακύκλωσης»

«Το Δέντρο της Ανακύκλωσης» 470 900
Ο Δήμαρχος Κηφισιάς αφιερώνει τα φετινά Χριστούγεννα στην προστασία του περιβάλλοντος, διοργανώνοντας  δράσεις  περιβαλλοντολογικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος με τα δημοτικά σχολεία!

Κηφισιά, 8 Δεκεμβρίου 2011

«Το Δέντρο της Ανακύκλωσης» στο Δήμο Κηφισιάς

Ξεκίνησαν οι Χριστουγεννιάτικες δράσεις

Τα σχολεία του δήμου  θα γεμίσουν με υλικά προς ανακύκλωση, πολλά πινέλα,  χρώματα, χρυσόσκονες, κορδέλες και με τη βοήθεια της Νεράιδας της Ανακύκλωσης & των Ξωτικών όλοι μαζί θα ταξιδέψουν, στο μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων με όχημα τις  συναρπαστικές «πράσινες» δράσεις!!!

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Νίκος Χιωτάκης δήλωσε: «Καλούμε τα παιδιά μέσα από αυτό το πρόγραμμα που βασίζεται στο παιχνίδι και στα εργαστήρια δημιουργικής έκφρασης, να γνωρίσουν τα οφέλη της ανακύκλωσης και να κατασκευάσουν το δικό τους στολίδι από ανακυκλώσιμα υλικά. Με μηνύματα αγάπης και προτάσεις για την προστασία του περιβάλλοντος, οι μικροί μας φίλοι θα ψυχαγωγηθούν, θα δημιουργήσουν και θα  στείλουν το δικό τους περιβαλλοντικό μήνυμα στολίζοντας το «πράσινο δέντρο» των Χριστουγέννων».

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας