Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-03-08 12:37:30 +0200 Τούρτες-έργα τέχνης που θα κάνουν τα γενέθλια του μωρού σας, αξέχαστα! Πάρτε ιδέες! Τούρτες για όλα τα γούστα

Τούρτες για όλα τα γούστα

Τούρτες για όλα τα γούστα 470 900
Τούρτες-έργα τέχνης που θα κάνουν τα γενέθλια του μωρού σας, αξέχαστα! Πάρτε ιδέες!

Τα πρώτα γενέθλια του μωρού μας, είναι κάτι που θα θυμόμαστε για πάντα! Σαν χθες ήταν που  βγήκαμε από το μαιευτήριο με εκείνο το μικροσκοπικό καλαθάκι και έπειτα, ένα χρόνο μετά, το μωρό μας κάνει τα πρώτα του βήματα και σιγά σιγά διαμορφώνει και ξεδιπλώνει το χαρακτήρα του. 

Όλα τα παιδιά λατρεύουν τα γενέθλια και τα πάρτι γενεθλίων και φυσικά αυτό που κλέβει πάντα την παράσταση, είναι η τούρτα! Εμείς βρήκαμε για εσάς τούρτες για όλα τα γούστα, μεγάλες, μικρές, για αγόρια, κορίτσια ακόμα και για δίδυμα! Δείτε τις και πάρτε ιδέες!

Καθώς οι κυρίες προηγούνται, ας ξεκινήσουμε με τις μικρές πριγκίπισσες. Τούρτες εμπνευσμένες από παραμύθια, από το αγαπημένο κοριτσίστικο ροζ χρώμα και όχι μόνο.

 

Για τα αγόρια η ποικιλία είναι εξίσου μεγάλη! Αφήνουμε τη φαντασία μας ελεύθερη και  αγαπημένα κινούμενα σχέδια, ζωάκια και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε παίρνουν σάρκα και οστά στις πιο όμορφες τούρτες που έχουμε δει. 

Τέλος αν έχετε διδυμάκια, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, η παρακάτω τούρτα μπορεί να σας βάλει ιδέες!

Πηγή φωτογραφιών: pinterest.com
 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας