Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-06-29 17:02:30 +0300 Όσο διήρκησε η άδεια μητρότητας της μητέρας, το ζευγάρι γύρισε τον κόσμο! 'Ενα γλυκός τουρίστας μόλις 3 μηνών!

'Ενα γλυκός τουρίστας μόλις 3 μηνών!

'Ενα γλυκός τουρίστας μόλις 3 μηνών! 470 900
Ο γύρος του κόσμου μ' ένα μωρό!

Όσο διήρκησε η άδεια μητρότητας της μητέρας, το ζευγάρι γύρισε τον κόσμο! Κάποιοι γονείς σκέφτονται πως θα πάνε το μωρό μια βόλτα ή πως θα το βγάλουν έξω. Το ζεύγος Edwards, ούτε για μια στιγμή δεν τους απασχόλησε κάτι τέτοιο, μιας και θεώρησαν πως η άδεια μητρότητας θα ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να γυρίσουν τον κόσμο!

Πριν ακόμη καλά καλά, η μικρή Esmé κλείσει τους τρεις μήνες της ξεκίνησαν το ταξίδι για Ασία, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία. Μόνη τους συντροφιά ένα σακίδιο πλάτης. "Δεν μετανιώσαμε ούτε μια στιγμή για αυτό το ταξίδι. Το μόνο που κάποιες φορές σκεφτόμουν ήταν πως η μικρή μας Esmé, δεν είχε την ευκαιρία να γνωρίσει πολλά παιδιά" αναφέρει η νεαρή μητέρα και προσθέτει "Ίσως τελικά το πιο αξιοπερίεργο σε όλο αυτό είναι πως τώρα η μικρή πρέπει να συνηθίσει να μένει σε ένα μέρος. Αφού μέχρι τώρα γυρνούσαμε από ξενοδοχείο σε ξενοδοχείο και δεν είχαμε μόνιμη στέγη". 

Η Karen έχει δικό της λογαριασμό στο instagram καθώς και ένα blog, όπου αναφέρει και δείχνει τα ταξίδια τους. 

 

Οι 8 συμβουλές της Karen για να ξεκινήσετε ένα ταξίδι με το μωρό σας

1. Κάντε πλάνο! Πριν ξεκινήσετε το ταξίδι σας, δείτε τις περιοχές που θέλετε να επισκεφτείτε. Για παράδειγμα δεν επιλέγουμε τόπους που υπάρχει κίνδυνος όπως πχ η ελονοσία. 
2. Λίγα πράγματα. Πακετάρουμε όσο το δυνατόν πιο λίγα πράγματα. Παίρνουμε  μαζί μας τα ρούχα που είναι πιο εύκολα να μπουν στη βαλίτσα και καταλαμβάνουν λίγο χώρο. 
3.Μάρσιππος. Ο μάρσιππος επιβάλλεται ειδικά αν έχουμε ένα μικρό μωρό που δεν μπορεί να περπατήσει και θα θέλει όλη τη μέρα αγκαλιά. 
4. Παιχνίδια. Για παιχνίδια που δεν πιάνουν χώρο, δεν υπάρχει καλύτερη λύση από τις εφαργμογές στο ipad. Δεν υπάρχει λόγος να τα κουβαλάμε και είναι ανά πάσα στιγμή τα ζητήσουμε. 
5. Σνακ. Επειδή σε πολλές χώρες δεν υπάρχουν τα σνακ που θέλει το μωρό μας. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να έχουμε προβλέψει και να έχουμε πάρει από τη χώρα μας. Αλλώστε αν θηλάζετε, η βασική τροφή του μωρού δεν θα του λείψει.
6.Πάνες. Δεν υπάρχει λόγος να πάρουμε όλες τις πάνες που θα χρειαστούμε στο ταξίδι. Παίρνουμε όσες θέλουμε μέχρι τον πρώτο προορισμό μας. 
7. Εμπειρίες. Ζούμε την κάθε εμπειρία μαζί με το μωρό μας. Από καταδύσεις μέχρι κολύμβηση. 
8.Φόβος. Μην φοβηθείτε ποτέ! Αυτό είναι το μεγαλύτερο εφόδιο για αυτό το μεγάλο ταξίδι! 

Πηγή: dailymail.co.uk

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας