Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2024-04-02 17:10:11 +0300 Μία συγκινητική ιστορία που κάνει το γύρο του διαδικτύου. Τι κάνουμε στα δύσκολα; Κολυμπάμε!

Τι κάνουμε στα δύσκολα; Κολυμπάμε!

Τι κάνουμε στα δύσκολα; Κολυμπάμε! 470 900
Μία συγκινητική ιστορία που κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Η ιστορία του μικρού Francis κάνει το γύρο του κόσμου και συγκινεί τους πάντες! Όλα ξεκίνησαν όταν η Maureen, διαγνώσθηκε με δίκερη μήτρα, μία πάθηση που δυσκολέυει τη σύλληψη και την ανάπτυξη του εμβρύου. Λίγες εβδομάδες αφού έμαθε ότι είναι έγκυος, απέβαλε και όταν μετά από μήνες ο πελαργός χτύπησε και πάλι την πόρτα , η ανησυχία και ο φόβος δεν την άφησαν να απολαύσει την εγκυμοσύνη της.

Στις 13 Ιανουαρίου του 2015, ο μικρός Francis ήρθε στον κόσμο, 17 εβδομάδες νωρίτερα. Η Maureen και ο Jeffery είδαν το μωρό τους μόλις για λίγα λεπτά,  λίγο πριν μπει στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Οι γιατροί είπαν στην Azize ότι ο Francis είχε μόλις 15% πιθανότητα να ζήσει.

"Είχα σοκαριστεί από το πόσο μικροσκοπικός ήταν. Η βέρα μας μπορούσε να περάσει από το χεράκι του μέχρι και τον ώμο του." είπε συγκινημένη η μαμά.

 

Πέντε μέρες αργότερα, οι γατροί ανακάλυψαν ότι το αγόρι έπασχε από μία σπάνια πάθηση και οι νέοι γονείς έπρεπε να αποφασίσουν αν θα προχωρούσαν σε κάποια εγχείρηση. Αυτή ήταν η πρώτη από τις πολλές δύσκολες στιγμές που θα ακολουθούσαν. Κάποιες βραδιές πίστευαν ότι ο Francis δε θα τα κατάφερνε.

 

Ο αδερφός του Jeffery, βρήκε τον πιο γλυκό τρόπο για να συμπαρασταθεί και να βοηθήσει τον αδερφό του. Όταν του έβαλε να δει το "Ψάχνοντας την Dori", το τελευταίο που πίστευε ο Jeffrey, είναι ότι θα ταυτιζόταν τόσο πολύ με μία ταινία κινουμένων σχεδίων. Η Doris ένα μικρό ψαράκι, κάνει τα πάντα για να ξαναβρει τους γονείς της. Πίσω από τη συγκεκριμένη ταινία βρίσκεται ο Andrew Stanton ο οποίος επίσης γεννήθηκε πρόωρα. 

 

"Για μήνες ολόκληρους ήμουν σε ένα νοσοκομείο. Οι γιατροί δεν μου έδιναν πολλές πιθανότητες να ζήσω, όμως τα κατάφερα!"

 

Πηγή: today.com

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας