Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-14 16:35:59 +0300 Με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Μητέρας την Κυριακή 11 Μαΐου, η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΦΑΙΝΑΡΕΤΗ» (www.fainareti.gr), επεκτείνοντας τις προσφερόμενες υπηρεσίες της για την προαγωγή της υγείας της γυναίκας, ανακοίνωσε την έναρξη της λειτουργίας Τηλεφωνικής Γραμμής Υποστήριξης της εγκύου και της νέας μητέρας για όλη την Ελλάδα. Τηλεφωνική Γραμμή Υποστήριξης

Τηλεφωνική Γραμμή Υποστήριξης

Τηλεφωνική Γραμμή Υποστήριξης 470 900
Με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Μητέρας την Κυριακή 11 Μαΐου, η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΦΑΙΝΑΡΕΤΗ» (www.fainareti.gr), επεκτείνοντας τις προσφερόμενες υπηρεσίες της για την προαγωγή της υγείας της γυναίκα...
Η Τηλεφωνική Γραμμή 210-9319054 λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή, 9:00πμ – 9.00μμ, και στελεχώνεται από εξειδικευμένους επαγγελματίες υγείας (ψυχολόγους και μαίες).

Μέσα από την Τηλεφωνική Γραμμή Υποστήριξης παρέχεται:

•Ψυχολογική υποστήριξη και συμβουλευτική στην  έγκυο, λεχωίδα, νέα μητέρα, πατέρα, ευρύτερο οικογενειακό και κοινωνικό περιβάλλον του ζευγαριού.
•Πληροφόρηση γύρω από θέματα που αφορούν την κύηση και τη λοχεία (προετοιμασία για τον τοκετό, θηλασμός, κτλ.).
•Ενημέρωση επαγγελματιών υγείας σε θέματα που αφορούν στην περιγεννητική περίοδο.

Η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΦΑΙΝΑΡΕΤΗ» ιδρύθηκε το 2006 με σκοπό τη φροντίδα και την υποστήριξη της εγκύου, της νέας μητέρας και της οικογένειας. Η «ΦΑΙΝΑΡΕΤΗ»  οργανώνει δράσεις και αναλαμβάνει καινοτόμες πρωτοβουλίες με άμεση αναφορά στη γυναίκα και την οικογένεια και βασικό άξονα την αντίληψη ότι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών πρόνοιας και πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας δεν συνιστά πολυτέλεια αλλά ανάγκη και δικαίωμα κάθε πολίτη.

Η νέα Δράση εντάσσεται στο πλαίσιο της Πράξης «Προαγωγή της Ψυχικής Υγείας της Εγκύου, της Λεχωίδας και της νέας Μητέρας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013», Ειδική Υπηρεσία Τομέα Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Υπουργείο Υγείας.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας