Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2022-03-01 15:04:57 +0200 Τα όρια στα παιδιά: Ένα διαδικτυακό Μasterclass με τον ψυχίατρο Αθανάσιο Κανελλόπουλο

Τα όρια στα παιδιά: Ένα διαδικτυακό Μasterclass με τον ψυχίατρο Αθανάσιο Κανελλόπουλο

Τα όρια στα παιδιά: Ένα διαδικτυακό Μasterclass με τον ψυχίατρο Αθανάσιο Κανελλόπουλο 470 900
Ο ψυχίατρος Αθανάσιος Κανελλόπουλος στο νέο του masterclass στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Myparenthood.gr μιλά για τα όρια στα παιδιά.

Στο Masterclass για τα όρια στα παιδιά προσχολικής ηλικίας, ο ψυχίατρος Αθανάσιος Κανελλόπουλος περιγράφει τη σημασία των ορίων για τα παιδιά και μιλά για τα βήματα που θα χρειαστεί να ακολουθήσουν οι γονείς στην προσπάθεια αυτή. 

 

Ολοκληρώνοντας το Masterclass για τα όρια στα παιδιά, το ζευγάρι θα γνωρίζει τι  σημαίνει όριο,ποια είναι η αξία του, ποιες είναι οι συχνές σκέψεις που τους εμποδίζουν να θέσουν όρια και τι συμβαίνει όταν αυτά δεν υπάρχουν. 

 

Παράλληλα, οι γονείς θα ενημερωθούν για την έννοια της θετικής συνεργασίας μέσα στην οικογένεια, για την παραβίαση των ορίων και τις αιτίες που κρύβονται πίσω από αυτήν και χρήσιμες συμβουλές για τους ίδιους και τα παιδιά.  

 

Λίγα λόγια για τον εισηγητή του Masterclass 
 

Ο Κανελλόπουλος Αθανάσιος είναι Ψυχίατρος Παιδιών & Εφήβων και αποφοίτησε με Άριστα από την Ιατρική και Χειρουργική Σχολή του Πανεπιστημίου του Τορίνο, το 2004, και κατέχει Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών στη “Διαχείριση Περιβαλλοντικών Κρίσεων με επιπτώσεις στην υγεία”. Εξειδικεύτηκε στην Ψυχιατρική Παιδιών & Εφήβων στο 251 ΓΝΑ, στο Τμήμα Εφήβων του Γ.Ν. Γ. Γεννηματάς και στο Γ.Ν. Παίδων Π & Α. Κυριακού όπου και ολοκλήρωσε την εκπαίδευση του το 2012.  Είναι Επιστημονικός Συνεργάτης του Κέντρου Εφηβικής Ιατρικής & Έδρα UNESCO Εφηβικής Υγείας, στο Γ.Ν.Παίδων «Η Αγία Σοφία», του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου συντονίζει το Ιατρείο Δυσφορίας Φύλου. Έχει βραβευτεί για το ερευνητικό του έργο και είναι πρόεδρος του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Δίκτυο Νέων Ψυχιάτρων και Ειδικών Ψυχικής Υγείας. 
 

Στόχος του; Να συνοδέψει τους γονείς στο ταξίδι των πρώτων μαγικών χρόνων ζωής των παιδιών τους με καίριες συμβουλές και κατευθύνσεις.


 

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο masterclass ακολουθήστε τον σύνδεσμο: myparenthood.gr

 

ΚΛΕΙΣΤΕ ΘΕΣΗ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ!

 

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας