Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-12-27 11:34:39 +0200 Δείτε τις φωτογραφίες που μοιράστηκαν στα social media oι επώνυμες μαμάδες. Τα Χριστούγεννα της showbiz

Τα Χριστούγεννα της showbiz

Τα Χριστούγεννα της showbiz 470 900
Ρούλα Ρέβη, Δέσποινα Καμπούρη και άλλες επώνυμες μαμάδες εύχονται "Χρόνια Πολλά" με το δικό τους μοναδικό τρόπο!

Η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου μαζί με το σύζυγό της Πέτρο Πάλλη και την κόρη τους Βασιλική πέρασαν τα Χριστούγεννα εκτός Αθηνών.  Η δημοσιογράφος επέλεξε μια οικογενειακή selfie για να ευχηθεί τα δικά της Χρόνια Πολλά μέσω του λογαριασμούς της στο instagram.

 

Το κοριτςι μας παίζει φυσαρμόνικα και εμείς προσπαθούμε να βγάλουμε φωτογραφίες...Τρελοοικογενεια!!!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Ελενα Πολυκαρπου (@epolykarpou) στις

 

Η δημοσιογράφος Σταματίνα Τσιμτσιλή ευχήθηκε με φόντο ένα πανύψηλο και λαμπερό χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Δίπλα της οι κόρες της Μαίρη και Νάγια που δε λείπουν λεπτό από κοντά της. Όταν οι οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις της το επιτρέπουν απολαμβάνει κάθε στιγμή ξεγνοιασιάς με τις μικρές της.

 

Η ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ο σύζυγός της Φώτης Μπερνάντο και η μικρή Λυδία πρωταγωνιστούν στις χριστουγεννιάτικες ευχές της ηθοποιού.

 

Η τραγουδίστρια Θέλξη ευχήθηκε και αυτή με τη σειρά της "Χρόνια Πολλά" με τις δύο τις κόρες να στολίζουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Την παράσταση κλέβουν τα ασορτί παντελόνια!

 

Τα δίδυμα των Ρέβη-Τότσικα, Μιχαήλ Άγγελος και η Ειρήνη Χρυσή, ντύθηκαν μέσα στο πνεύμα των Χριστουγέννων! Η φωτογράφος-μαμά δεν μπορούσε παρά να απαθανατίσει τη στιγμή.

 

 

Στα χνάρια του μπαμπά του φαίνεται πως οδηγείται ο γιος της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη ο οποίος όχι μόνο παίζει στο πιάνο χριστουγεννιάτικα τραγούδια αλλά έχει στο χέρι του και τατουάζ.

 

Η Δέσποινα Καμπουρή περνά τα πιο όμορφα Χριστούγεννα της ζωής της μαζί με τις δύο τις κόρες.

 

 

Η Κατερίνα Παπουτσάκη, ο Παναγιώτης Πιλαφάς και ο μικρός Μάξιμος πέρασαν τα χριστούγεννά τους κάνοντας βόλτες. Από τα σοκάκια της πόλης, στην παραλία.

 

 

Η Σοφία Καρβέλα ευχήθηκε μ'έναν πρωτότυπο τρόπο "Χρόνια Πολλά"! Ο μικρός Νέστωρ, ντυμένος σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο, ποζάρει μπροστά στην κάμερα της μαμάς του Σοφίας.

 

Η Χριστίνα Αλούπη που πριν λίγο καιρό έφερε στον κόσμο τον πρώτο της γιο, περνά μαζί του τα πρώτα τους Χριστούγεννα.

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας