Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2017-11-03 10:33:07 +0200 Τι να προμηθευτείτε για να είστε έτοιμοι για τον ερχομό του μικρού σας Τα πρώτα απαραίτητα για το σπίτι μετά τη γέννηση του μωρού σας

Τα πρώτα απαραίτητα για το σπίτι μετά τη γέννηση του μωρού σας

Τα πρώτα απαραίτητα για το σπίτι μετά τη γέννηση του μωρού σας 470 900
Όλα όσα θα χρειαστείτε με τον ερχομό του μικρού σας από το μαιευτήριο στο σπίτι!

Είστε έγκυος και ετοιμάζετε όλα όσα χρειάζονται για να υποδεχτείτε το μωράκι σας; Στο άρθρο αυτό, συγκεντρώσαμε όλα τα πρώτα απαραίτητα για το σπίτι, τα οποία σίγουρα θα χρειαστείτε μετά τη γέννηση του μωρού σας.

Μωρουδιακά

Σαν γενικότερη σκέψη, να θυμάστε πως δεν χρειάζεται να αγοράζετε πολλά ρούχα για κάθε περίοδο ανάπτυξης του μωρού σας. Το μωρό σας θα μεγαλώνει τόσο γρήγορα που πολλές φορές δεν θα προλαβαίνει να τα φορέσει. Εκτός από φορμάκια και φανελάκια, θα πρέπει να έχετε μερικά ζευγάρια κάλτσες και 1 ζευγάρι γάντια για την περίπτωση που το μωράκι σας γρατζουνιέται.

Για το μπάνιο

Για το μπάνιο, θα χρειαστείτε προϊόντα βρεφικής περιποίησης, και συγκεκριμένα ένα απαλό αφρόλουτρο και σαμπουάν καθημερινής χρήσης, ένα ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος και μια κρέμα για τους ερεθισμούς. Θα χρειαστείτε επίσης απαλές πετσέτες και ένα ειδικό βρεφικό μπανάκι.

Για το τάισμα

Αν θηλάζετε, θα χρειαστείτε ειδικά σουτιέν θηλασμού και επιθέματα θηλασμού. Αν θέλετε να βγάζετε γάλα, θα χρειαστείτε θήλαστρο. Αν δεν θηλάζετε ή αν βγάζετε το γάλα με θήλαστρο, θα χρειαστείτε μπιμπερό, με ειδική θηλή για κάθε ηλικία, και αποστειρωτή για αποστείρωση των μπιμπερό και άλλων παιδικών αξεσουάρ.

Για τον ύπνο

Για τον ύπνο, θα χρειαστείτε σεντόνια και κουβερτούλα, καλαθούνα ή κούνια, και συσκευή ενδοεπικοινωνίας.

Για τις βόλτες

Για τη βόλτα σας θα χρειαστείτε καρότσι με ειδική οριζόντια θέση πλάτης για νεογέννητο. Για ταξίδι ή διαδρομές με το αυτοκίνητο, θα χρειαστείτε σίγουρα βρεφικό καθισματάκι. Ορισμένα καρότσια μάλιστα έχουν ειδικό αποσπώμενο καθισματάκι για το αυτοκίνητο.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας